جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دلمه سينه مرغ
-(3 Body) 
دلمه سينه مرغ
Visitor 239
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

گوشت سينه مرغ/3قطعه
سبزي معطر/3 قاشق غذاخوري
مغز کرفس خرد شده/نصف پيمانه
پياز خرد شده/ا عدد
آرد/يک چهارم فنجان
نان تست/4 عدد
آب/يک و نيم پيمانه
شکر/3 قاشق غذاخوري
خلال پوست پرتقال و آب آن/1عدد
کره يا روغن/3 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل/به مقدار لازم

طرز تهيه:

نمک و فلفل را قبلا به گوشت اضافه کرده ايم روغن را داخل قابلمه ريخته و پياز را به آن اضافه مي کنيم پياز نبايد سرخ شود کمي تغيير رنگ بايد بدهد کرفس خرد شده را اضافه مي کنيم مي گذاريم کمي نرم شود بعد ريحان وجعفري، مرزه،ترخون کلا سبزيجات معطر که بهتر اين هست که توي اين غذا از سبزي ريحان استفاده کنيم سبزي را اضافه کرده تفت مي دهيم تا اينها نرم شود نان تست را به قطعات 1×1خرد مي کنيم و به مواد داخل ظرف اضافه مي کنيم کامل تفت مي دهيم مرتب هم مي زنيم 2 يا 3 قاشق آب سرد اضافه مي کنيم تا مقداري نرم شود مخلوط مي کنيم سينه مرغ را کوبيده و صاف کرده ايم لاي کيسه فريزر گذاشته و با پهناي چاقو يا وسيله مناسب ديگري مي کوبيم تا صاف شود بعد مواد که آماده شد وسط سينه مرغ مي گذاريم دو طرفش را جمع مي کنيم بعد به صورت رول درمي آوريم يعني از سر بازش لوله مي کنيم بعد با نخ آشپزي مي بنديم يا با خلال دو طرفش را به همديگر وصل مي کنيم تا باز نشود بعد در آرد مي غلطانيم و داخل روغني که در تابه داغ شده سرخ مي کنيم بعد از اينکه داخل روغن تفت داده شده داخل ظرف پيرکس قرار مي دهيم مقداري پياز داغ مي کنيم داخل اين مرغ تفت داده شده مي ريزيم روش داخل فر مي گذاريم کساني که فر ندارند پياز داغ و آب را روي سينه مرغ ريخته و درش را بگذارند حدود 1.5ساعت بپزد و در آخر کار سس پرتقال را با خلال پوست پرتقال بهش اضافه مي کنيم 5 دقيقه مي گذاريم با سس پرتقال بجوشد.
منبع: نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image