جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسرآلاسكاي پخته
-(7 Body) 
دسرآلاسكاي پخته
Visitor 351
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر:

بستني وانيلي /2تا 3ليتر
ميوه ي شكري/250گرم، خردشده
عرق بيدمشك يا نسترن /يك چهارم پيمانه /(125) ميلي ليتر)
رنده ي پوست پرتقال/2 قاشق چايخوري
شكلات قهوه اي /60 گرم،تست شده، خرد شده
كيك اسفنجي ياكيك كره اي /به قطر 3 سانتي متر(كيك سه تخم مرغي کفايت مي كند)
سفيده ي تخم مرغ/3 عدد
شكر دانه ريز /سه چهارم پيمانه (185 گرم)

طرز تهيه :

يك كاسه به گنجايش 2 تا 3 ليتر احتياج داريد كه بهتراست داخل آن را با سلفون بپوشانيد. 1 ليتر از بستني را با ميوه هاي خشك شكري، 2 قاشق سوپخوري عرق بيدمشك و 1 قاشق چايخوري رنده ي پوست پرتقال مخلوط كنيد و اين مخلوط را كف قالب بريزيد و صاف كنيد و در فريزر قرار دهيد تا خودش را بگيرد، سپس 1 ليتر بستني باقيمانده را همراه بقيه ي عرق بيد مشك و رنده پوست پرتقال و بادام تست شده و شكلات قهوه اي مخلوط كنيد. اين مخلوط را نيز روي لايه ي اول بستني ريخته و صاف كنيد. روي آن را با كيك پوشانده و به مدت 2 ساعت در فريزر قرار دهيد تا خودش را بگيرد. بهتر است روي ظرف با فويل بپوشانيد وبعد در فريزر قرار دهيد. گريل فر را روي حرارت 220 درجه سانتي گراد روشن كنيد. سفيده ي تخم مرغ را در كاسه اي بريزيد با همزن بزنيد تا پنبه اي شكل شود، سپس شكر را آرام آرام اضافه كرده و پس از اتمام شكر 4 تا 5 دقيقه ي ديگر مايه را هم بزنيد تا غليظ شود. درمرحله ي بعد بستني را از فريزر بيرون آورده، آن را برگردانده، سلفون را از روي آن برداريد و مايه ي مرنگ را روي آن بكشيد. دسر را به مدت 5 دقيقه در فرقرار دهيد تا روي مرنگ كمي طلايي شود، سپس آن را خارج كرده و سرو كنيد.
نكته :
1- اگربخواهيد دسر را چند روز بعد سروكنيد مي توانيد بعد از پخت آن را در فريزر قرار دهيد.
2- منظور از بادام تست شده همان بادام بدون پوست بو داده است(بدون نمك).
3- كارطلائي كردن مرنگ را با مشعل مخصوص آشپزي نيز مي توان انجام داد.
منبع:هنر آشپزي،شماره 58
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image