جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش كرفس
-(2 Body) 
خورش كرفس
Visitor 407
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

گوشت خورشي گردويي/ 500 گرم، خرد شده
كرفس / يك بوته
نعنا،جعفري / 500 گرم، خرد شده
آبغوره/ 5 تا 6 قاشق غذاخوري
محلول زعفران /يك قاشق غذاخوري
روغن مايع / به ميزان لازم
نمك، فلفل،زرد چوبه/ به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي/ يك دوم قاشق غذاخوري، درصورت تمايل
پياز/ يك عدد

طرز تهيه :

پياز را نگيني خرد كنيد و با كمي روغن تفت دهيد، تا سرخ شود. گوشت را اضافه كنيد و چند دقيقه با پياز تفت دهيد. زردچوبه، كمي فلفل و 3 تا 4 پيمانه آب به گوشت اضافه كنيد، تا بپزد.
كرفس را كاملاً بشوييد و برش هاي بند انگشتي بزنيد. نعنا و جعفري را با مقدار كمي روغن سرخ كنيد سپس كرفس خرد شده را به آن اضافه كرده، همراه سبزي تفت دهيد.
زماني كه گوشت نيم پز شد؛ مخلوط كرفس، نعنا و جعفري را با مقدار كمي روغن سرخ كنيد. نيم ساعت آخر پخت آبغوره و زعفران را اضافه كنيد، تا خورش جا بيفتد.
نكته :
اين دستور داراي 1940 كيلوكالري انرژي، 90 گرم كربوهيدارت، 120 گرم پروتئين و 123 گرم چربي است.

رازو رمز :

1- براي خورش كرفس از گوشت ماهيچه گوسفند و يا گوساله و يا راسته نيز مي توانيد استفاده كنيد.
2- با مرغ نيز مي توان خورش كرفس را تهيه كرد. (براي اشخاصي كه منع مصرف گوشت قرمز دارند)
3- با پنير كورد و يا توفو(تافو) سرخ شده نيز مي توانيد اين خورش را تهيه كنيد كه خيلي هم خوشمزه و متفاوت مي باشد.(مناسب براي گياهخواران)
4- خورش كرفس را بدون نعنا و جعفري با قيمه (گوشت و لپه) ، گوشت گوسفند گردويي يا مرغ يا توفو(تافو) و يا پنير كورد همراه با رب گوجه فرنگي نيز مي توانيد طبخ كنيد.
5- به خورش كرفس با نعنا و جعفري نيز مي توانيد رب گوجه فرنگي اضافه كنيد.
6- بدون زردچوبه، زعفران ورب گوجه فرنگي نيز مي توان خورش را پخت كه رنگ خورش كاملاً سبز مي شود.
7- از آبليمو نيز مي توانيد به جاي آبغوره به عنوان چاشني خورش استفاده كنيد.
8- بنا به سليقه مي توانيد كرفس را از 1 سانتي متر تا 3 سانتي متر خرد كنيد.
9- تركيب نعنا - جعفري خورش به نسبت 2 قسمت جعفري و 1 قسمت نعنا مي باشد.
10- نعنا- جعفري خورش را بايد كاملاً ريز خرد كنيد، تا خورش به خوبي جا بيفتد.
11- نعنا اگر بيشتر باشد، خورش تلخ مزه ميشود.
12- مقدار نمك خورش كرفس را بايد كم زد تا خورش شور نشود، چون خورش كرفس به نمك حساس مي باشد و خيلي زود شور مي شود.
13- اگر خورش شور شد، يكي دو عدد سيب زميني پوست كنده را دو نيم كنيد و در خورش بيندازيد تا نمك اضافي آن گرفته شود و بعد آن را كنار بگذاريد.
14- از برگهاي درشت و سبز كرفس نبايد در خورش استفاده كنيد، چون ايجاد مسموميت مي كند؛ ساقه هاي خيلي سبز را نيز كنار گذاشت از ساقه هاي سفيد و برگهاي سفيد آن نيز مي توانيد در خورش استفاده كنيد.
15- با كرفس 1 سانتي و برگ هاي جوان وسفيد آن و گوجه فرنگي نگيني خرد شده، همراه با مرغ يا گوشت با چاشني آبغوره نيز مي توانيد خورش كرفس تهيه كنيد.
16- اگر كرفس درشت باشد، بايد رگ و ريشه ساقه هاي درشت آن را بگيريد تا در موقع خوردن حس نشود و مزه ي غذا را خراب كند.
17- تمام مواد خورش را مي توانيد يك جا در زودپز بريزيد و بعد از نيم ساعت خورش جا افتاده و خوبي داشته باشيد.
18- خورش كرفس را با سبزي قورمه نيز مي توان پخت (در بعضي از شهرها اصولاً كرفس را با سبزي قورمه طبخ مي كنند.)
19- براي چاشني خورش بسته به ذائقه افراد خانواده مي توان از ليموعماني ويا پره ليموي عماني و يا پودر آن نيز استفاده كرد.
20- در پايان پخت، خورش كرفس بايد آب زياد نداشته باشد و جا بيفتد وبه روغن بنشيند.
21- اندازه روغن نيز مانند نمك در خورش كرفس مهم است و اگر زياد باشد و خورش چرب شود؛ غذا سنگين مي شود كه هضم آن را مشكل مي كند.
22- از ادويه خورشي نيز مي توانيد در خورش كرفس استفاده كنيد.
منبع:مجله هنر آشپزي ،شماره 58
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image