جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارتلت با كرم گاناش و ميوه
-(10 Body) 
تارتلت با كرم گاناش و ميوه
Visitor 427
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 15 تا 16 عدد تارتلت بزرگ
مواد لازم براي خمير تارتلت:

آرد سفيد گندم / 250 گرم
آرد برنج / 50 گرم
وانيل / يك دوم قاشق چايخوري
روغن/150 گرم
پودر شكر/80 گرم
تخم مرغ/يك عدد
آب يخ/3 تا 4 قاشق سوپخوري

مواد لازم براي گاناش:

خامه /200 گرم
شكلات قهوه اي كم شيرين/50 گرم
عسل /50 گرم
چاي خشك /يك قاشق سوپخوري
مارمالاد زرد آلو/3 قاشق سوپخوري
ميوه تازه دلخواه

طرز تهيه گاناش:

خامه و عسل را درشير جوش بريزيد، اجازه دهيد خوب داغ شود. چاي خشك را در خامه بريزيد و صبر كنيد تا رنگ و طعم چاي به خامه نفوذ كند. شكلات را خرد كنيد. خامه را از صافي رد كنيد و روي آن بريزيد. مرتب خامه وشکلات را با همزن دستي هم بزنيد تا شكلات در خامه ذوب شود. سپس اجازه دهيد مايه سرد شود. اين مايه را داخل تارتلت ها بريزيد.
نكته :
1- اين دستور 4827 كليوكالري انرژي، 490 گرم كربوهيدرات، 53 گرم پروتئين و 295 گرم چربي دارد.
2- معمولاً در گاناش ها نسبت خامه به شكلات بستگي به نوع دستور و نوع مصرف گاناش دارد. مورد مصرف گاناش ها براي روكش كيك ها وسط بيسكوئيت ها روي رولت ها و...
3- مي توانيد به جاي چاي خشك از تي بگ(چاي كيسه اي ) استفاده كنيد. در اين صورت نيازي به صاف كردن خامه نيست./رزينا شمس

طرز تهيه :

آردها، وانيل، روغن و شكر را همراه تخم مرغ در كاسه اي بريزيد و هم بزنيد سپس آب يخ را كم كم به آن بيفزاييد تا خمير به دست آيد. خمير را در كيسه ي فريزر قرار داد، دريخچال به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا خنك شود. خمير را روي سطحي كه آرد پاشيده ايد به ضخامت 3 ميلي متر باز كرده و با قالب گرد 7/5 سانتي متري قالب بزنيد و داخل قالب هاي تارتلت بيندازيد و خوب فشار دهيد. كف قالب را با چنگال سوراخ كنيد و در طبقه ي پايين فر با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت 15 دقيقه در بپزيد تا طلايي شوند، سپس اجازه دهيد تارتلت ها خنك شوند سپس داخل آنها را با كرم گاناش سرد پركرده، ميوه ي دلخواه را روي آن ها قرار دهيد. در انتها روي ميوه ها را مارمالاد زردآلوي گرم و صاف شده بماليد.
منبع:مجله هنر آشپزي ،شماره 58
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image