مواد لازم براي 20 عدد:
كره يا مارگارين نرم /185 گرم
شكر/160 گرم
پودر كاكائو/ 20 گرم
بيكينگ پودر/يك دوم قاشق چايخوري
اسانس بادام / يك چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ /يك عدد
آرد /300 گرم
مرباي گيلاس يا آلبالوبدون شهد/125 گرم
شكلات سفيد /45 گرم ذوب شده
طرز تهيه :
كره يا مارگارين را با همزن برقي به مدت 30 ثانيه بزنيد. شكر و كاكائو را اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهيد، سپس بيكينگ پودر را ريخته و تخم مرغ و اسانس بادام را اضافه كنيد. آرد را كم كم ريخته و با قاشق چوبي هم بزنيد تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را داخل نايلون گذاشته و 3 ساعت در يخچال استراحت دهيد. سپس خمير را روي سطح آرد پاشي شده به ضخامت نيم سانتي متر باز كرده و با قالب گرد 6 سانتي متري قالب بزنيد. در مركز خميرهاي قالب زده شده يك قاشق چايخوري مرباي گيلاس يا آلبالو گذاشته و از سه طرف خمير را به سمت مركز جمع كنيد تا به شكل مثلث هاي تو خالي در آيند، به طوري كه مربا در وسط مثلث ها ديده شود. لبه ي سه قسمت جمع شده را دو به دو فشار دهيد تا به هم بچسبند. سپس در سيني فر كه نياز به چرب كردن ندارد با فاصله ي 5 سانتي متر قرار دهيد. سيني را در فر روي حرارت 180 درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايت و يا درجه ي 4 گاز به مدت 10 تا 12 دقيقه قرار دهيد. پس از سرد شدن شيريني ها روي آن ها را با شكلات سفيد تزئين كنيد.
نكته :
اين دستور داراي 3523 كيلوكالري انرژي، 382 گرم كربوهيدرات، 40 گرم پروتئين و 204 گرم چربي مي باشد.
منبع:مجله هنر آشپزي ،شماره 58/خ