جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كلاه هاي شكلاتي
-(0 Body) 
كلاه هاي شكلاتي
Visitor 374
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 20 عدد:

كره يا مارگارين نرم /185 گرم
شكر/160 گرم
پودر كاكائو/ 20 گرم
بيكينگ پودر/يك دوم قاشق چايخوري
اسانس بادام / يك چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ /يك عدد
آرد /300 گرم
مرباي گيلاس يا آلبالوبدون شهد/125 گرم
شكلات سفيد /45 گرم ذوب شده

طرز تهيه :

كره يا مارگارين را با همزن برقي به مدت 30 ثانيه بزنيد. شكر و كاكائو را اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهيد، سپس بيكينگ پودر را ريخته و تخم مرغ و اسانس بادام را اضافه كنيد. آرد را كم كم ريخته و با قاشق چوبي هم بزنيد تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را داخل نايلون گذاشته و 3 ساعت در يخچال استراحت دهيد. سپس خمير را روي سطح آرد پاشي شده به ضخامت نيم سانتي متر باز كرده و با قالب گرد 6 سانتي متري قالب بزنيد. در مركز خميرهاي قالب زده شده يك قاشق چايخوري مرباي گيلاس يا آلبالو گذاشته و از سه طرف خمير را به سمت مركز جمع كنيد تا به شكل مثلث هاي تو خالي در آيند، به طوري كه مربا در وسط مثلث ها ديده شود. لبه ي سه قسمت جمع شده را دو به دو فشار دهيد تا به هم بچسبند. سپس در سيني فر كه نياز به چرب كردن ندارد با فاصله ي 5 سانتي متر قرار دهيد. سيني را در فر روي حرارت 180 درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايت و يا درجه ي 4 گاز به مدت 10 تا 12 دقيقه قرار دهيد. پس از سرد شدن شيريني ها روي آن ها را با شكلات سفيد تزئين كنيد.
نكته :
اين دستور داراي 3523 كيلوكالري انرژي، 382 گرم كربوهيدرات، 40 گرم پروتئين و 204 گرم چربي مي باشد.
منبع:مجله هنر آشپزي ،شماره 58
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image