جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسلايس آناناس
-(1 Body) 
اسلايس آناناس
Visitor 375
Category: دنياي فن آوري

مواد خمير:

آرد/يك پيمانه
شكر/يك سوم پيمانه
كره يامارگارين/يك سوم پيمانه

مواد مياني:

پنير خامه اي /300گرم
شكر/2 قاشق سوپخوري
وانيل/يك سوم چايخوري
تخم مرغ/2 عدد
كمپوت آناناس/ 12 حلقه؛ بدون آب، خرد شده
نارگيل رنده شده /يك پيمانه
بادام يابادام هندي/يك سوم پيمانه، خرد شده
كره /1 قاشق سوپخوري، آب شده

آيسينگ :

پودر قند /سه چهارم پيمانه
شير/4تا 5 قاشق سوپخوري

طرزتهيه خمير كف:

آرد، شكر و كره نرم را با دست يا دردستگاه غذاساز به صورت خمير در آورده و آن را كف قالب مربع شكل 18در18 ريخته، با دست فشرده و صاف كنيد. سپس آن را به مدت 10 دقيقه در فر داغ روي حرارت 150 درجه سانتي گراد بپزيد. پنير خامه اي، شكر، شير، وانيل و تخم مرغ را در ظرف ريخته و با هم زدن مايه را صاف و يك دست كنيد. يك دوم آناناس خرد شده و بدون آب را اضافه كرده و مخلوط حاصله را روي خمير به طور يكسان پخش كنيد. باقيمانده ي آناناس را هم روي آن بريزيد. نارگيل رنده شده و بادام را به كره اضافه كرده و آن ها را هم روي شيريني پخش كنيد و در فر با حرارت 150 درجه سانتي گراد به مدت 20 الي 25 دقيقه بپزيد، بعد از خنك شدن روي آن را با آيسينگ تزئين كرده، برش دهيد و سرو كنيد.

طرز تهيه آيسينگ:

شير را كم كم به پودر قند اضافه كنيد تا مايه اي غليظ ولي روان به دست آيد. با كمك قيف و ماسوره ي خيلي ريز و گرد روي شيريني را با اين مخلوط تزئين كنيد.
نكته :
براي استفاده از نارگيل بهتر است كه خودتان نارگيل تازه را به صورت درشت رنده كرده و روي آناناس بريزيد. در اين صورت هم زيباتر است و هم رنگ نارگيل تيره نمي شود. در صورت استفاده از پودر نارگيل بهتر است مواد رويه ي انتهايي را در ده دقيقه ي آخر پخت روي شيريني بريزيد.
منبع:مجله هنر آشپزي ،شماره 58
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image