جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارت با كرم نارگيل
-(4 Body) 
تارت با كرم نارگيل
Visitor 274
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم خمير براي 8 نفر:

كره / 200 گرم
آرد / 250 گرم
نمك / يك پنسه
آب سرد / 2 قاشق سوپخوري

موادلازم كرم:

نارگيل / 150 گرم
آردذرت / 50 گرم
شكر / 115 گرم
شير / 600 ميلي ليتر
زرده ي تخم مرغ/ 2 عدد
خامه / يك چهارم پيمانه
كره / 30 گرم
وانيل / يك چهارم قاشق چايخوري

طرز تهيه خمير:

كره ي خرد شده، آرد و نمك را با نوك انگشتان مخلوط كرده يا داخل دستگاه غداساز بريزيد تا دان دان شده به صورت خرده ي نان درآيد، سپس كم كم آب سرد اضافه كنيد تا تبديل به خمير شود. خمير آماده را به مدت نيم ساعت درون نايلون و داخل يخچال استراحت دهيد. خمير را به صورت دايره به قطر كف و ديواره ي قالب به ضخامت 3 ميلي متر پهن كرده و آنرا داخل قالب بيندازيد. اضافه هاي خمير را با كشيدن وردنه به لبه ي قالب گرفته و روي خمير را چنگال سوراخ كنيد. روي آن كاغذ روغني انداخت و روي كاغذ را با حبوبات پركنيد. سپس پاي را در فربا حرارت 180 درجه ي سانتي گراد به مدت 20 دقيقه نيم پز كنيد، سپس كاغذ را برداشته و 10 دقيقه ي ديگر زمان دهيد تا كمي طلايي شود. بعد از پخت بگذاريد پاي خنك شود.

طرز تهيه كرم نارگيل :

30 گرم از پودر نارگيل را كمي برشته كنيد. آرد ذرت و شكر را مخلوط كرده و شير سرد را به آن اضافه كرده و مخلوط كنيد، سپس روي شعله بگذاريد تا مواد به جوش آيد. زرده ي تخم مرغ و خامه را اضافه كرده، چند دقيقه زمان دهيد تا جوشيده و غليظ شود. كرم را از روي حرارت برداشته، كره، وانيل و 120 گرم نارگيل باقي مانده را اضافه كرده و كنار بگذاريد تا خنك شود سپس داخل پاي را با كرم پر كرده و با نارگيل تست شده تزئين كنيد.

نكته :

1- اين دستور داراي 5286 كيلوكالري انرژي، 377 گرم كربوهيدرات، 76 گرم پروتئين و 386 گرم چربي مي باشد.
2- خمير برخي از تارت ها يا پاي ها قبل از پر شدن توسط مواد اصلي در يك مرحله مقدماتي نيم پز (To Blind Cook) مي شود. هدف از اين كار جلوگيري از سوختن مواد پركننده در طي طبخ و همچنين جلوگيري از خام ماندن قسمت خميري و كمك به حفظ شكل اصلي آن است.
منبع: مجله هنر آشپزي ،شماره 58
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image