جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چيكن پارمزان (مرغ سوخاري با پنير پارما)
-(2 Body) 
چيكن پارمزان (مرغ سوخاري با پنير پارما)
Visitor 430
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

سينه مرغ/4تكه، بدون استخوان
آردسفيد/5 قاشق سوپخوري
نمك، فلفل/به ميزان لازم
پودرسوخاري/يك پيمانه
پودرپنيرپارمزان/يك دوم پيمانه
گوجه فرنگي/600 گرم
تخم مرغ/يك تا 2 عدد
روغن زيتون/2 قاشق سوپخوري
سير خردشده/يك حبه
پنيرموتزارلا ورقه يارنده شده/يك بسته
جعفري خرد شده/براي تزئين
روغن /به ميزان لازم

طرز تهيه :

1- ابتدا سينه هاي مرغ را با طرف صاف كوبه، بكوبيد تا نازك شود، سپس نمك و فلفل بپاشيد، آنگاه ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و در آخر در مخلوط پنير پارمزان و پودرسوخاري زده و در تابه اي كه روغن آن قبلاً به دماي كافي رسيده، ريخته و دو طرف آن ها را سرخ كنيد و كنار بگذاريد.
2- گوجه فرنگي ها را پوست كنده، خرد يا رنده كنيد، در قابلمه روغن زيتون ريخته و سير را اضافه كرده، تفت دهيد؛ تا جايي كه سيررنگ نگيرد. سپس گوجه فرنگي را ريخته و بگذاريد تا به صورت سس در آيد. در ظرف فر سينه هاي مرغ را چيده روي آنها سس گوجه فرنگي بريزيد و روي سس را پنير موتزارلا بگذاريد و در فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد بگذاريد تا پنيرها ذوب شود. قبل از سرو مي توانيد روي غذا جعفري خرد شده بپاشيد.
منبع:مجله هنر آشپزي ،شماره 58
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image