مواد لازم براي 4 نفر:
سينه مرغ/4تكه، بدون استخوان
آردسفيد/5 قاشق سوپخوري
نمك، فلفل/به ميزان لازم
پودرسوخاري/يك پيمانه
پودرپنيرپارمزان/يك دوم پيمانه
گوجه فرنگي/600 گرم
تخم مرغ/يك تا 2 عدد
روغن زيتون/2 قاشق سوپخوري
سير خردشده/يك حبه
پنيرموتزارلا ورقه يارنده شده/يك بسته
جعفري خرد شده/براي تزئين
روغن /به ميزان لازم
طرز تهيه :
1- ابتدا سينه هاي مرغ را با طرف صاف كوبه، بكوبيد تا نازك شود، سپس نمك و فلفل بپاشيد، آنگاه ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و در آخر در مخلوط پنير پارمزان و پودرسوخاري زده و در تابه اي كه روغن آن قبلاً به دماي كافي رسيده، ريخته و دو طرف آن ها را سرخ كنيد و كنار بگذاريد.
2- گوجه فرنگي ها را پوست كنده، خرد يا رنده كنيد، در قابلمه روغن زيتون ريخته و سير را اضافه كرده، تفت دهيد؛ تا جايي كه سيررنگ نگيرد. سپس گوجه فرنگي را ريخته و بگذاريد تا به صورت سس در آيد. در ظرف فر سينه هاي مرغ را چيده روي آنها سس گوجه فرنگي بريزيد و روي سس را پنير موتزارلا بگذاريد و در فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد بگذاريد تا پنيرها ذوب شود. قبل از سرو مي توانيد روي غذا جعفري خرد شده بپاشيد.
منبع:مجله هنر آشپزي ،شماره 58
/س