مواد لازم براي 20 عدد شيريني:
كره/125 گرم
شكر/110 گرم(يك دوم پيمانه)
تخم مرغ /يك عدد
آرد/85 گرم
آرد ذرت/100 گرم (دو سوم پيمانه)
پودر كاسترد/30 گرم(يك چهارم پيمانه)
طرز تهيه :
فر را روي حرارت 200 درجه ي سانتيگراد گرم كنيد. سيني فر را چرب كرده و با كاغذ روغني بپوشانيد. كره، شكر و تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تارنگ آن روشن شده و پف كند، سپس مواد خشك را در 2 مرحله روي آن الك كرده و با ليسك مخلوط كنيد. داخل يك قيف پارچه اي سر ماسوره ي شكوفه قرار داده و مواد آماده را در آن ريخته و با فاصله هاي 3 سانتي متر از يكديگر روي سيني شكوفه بزنيد، سپس سيني را به مدت 10 دقيقه درون فر قرار دهيد، در حدي كه اطراف شيريني ها اندكي طلايي شود، شيريني ها را روي شبكه ي سيمي خنك كنيد، بيسكويت هاي آماده را دو به دو با كمك كرم وينا به هم بچسبانيد.
نكته :
1- اين دستور بدون در نظرگرفتن كرم آن داراي 2322 كيلوكالري انرژي 268 گرم كربوهيدرات، 17 گرم پروتئين و 132 گرم چربي مي باشد.
2- هر 100 گرم وينا داراي 600 كيلو كالري انرژي، 69 گرم كربوهيدرات و 36 گرم چربي مي باشد.
منبع: مجله هنر آشپزي ،شماره 58
/س