جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دلمه برگ مو با گوشت قيمه و ته ديگ گوشت
-(6 Body) 
دلمه برگ مو با گوشت قيمه و ته ديگ گوشت
Visitor 430
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

گوشت/150 گرم
برنج /1 پيمانه
نعنا/ يك دوم پيمانه، ساطوري
گوجه فرنگي/2 عدد،نگيني شده
سير/4 تا 5 حبه
رب گوجه /2 تا 3 قاشق سوپخوري
گوشت قلوه گاه /به اندازه ته قابلمه به عنوان ته ديگ
جعفري/يك دوم پيمانه، ساطوري
گشنيز/يك دوم پيمانه، ساطوري
پيازچه /يك دوم پيمانه، ساطوري
كره/50 گرم
فلفل قرمز،لازم/به ميزان
فلفل سياه، نمك ، پودر كاري، زرد چوبه /به ميزان
برگ مو/750 گرم تا 1 كيلو
روغن /2 تا 3 قاشق سوپخوري
آبليمو/به مقدار لازم
آب /به مقدار لازم

طرز تهيه :

برنج را به مدت 1 ساعت خيس كنيد، برگ موها را شسته و به مدت 2 تا 3 دقيقه در آب در حال جوش قرار دهيد تا كمي نرم شوند. سپس آبكش كنيد، گوشت را كاملاً ريز كنيد(خيلي ريزتر از گوشت قيمه)، برنج، گشنيز، جعفري، نعنا، پيازچه، نيمي از كره، گوجه فرنگي، نمك و فلفل، كاري و زرد چوبه را به گوشت اضافه كرده و مخلوط كنيد. دلمه ها را به صورت بقچه اي يا لوله اي بپيچيد، روغن را ته ظرف مورد نظر بريزيد. سپس گوشت قلوه گاه را نمك وفلفل و ادويه زده و ته ظرف پهن كنيد. يك رديف دلمه ي پيچيده شده را روي گوشت بچينيد، سپس روي آن مقداري برگ نعنا با چند حلقه سيرو چند برش كره گذاشته و دوباره روي آن دلمه بچينيد. رب گوجه فرنگي را در مقداري آب (به اندازه اي كه روي دلمه را بگيرد) حل كرده، نمك وفلفل اضافه كنيد و روي دلمه ها بريزيد. يك بشقاب گود چيني روي دلمه ها بگذاريد (طرف گود بشقاب روي دلمه ها باشد) تا سنگيني آن باعث شود كه دلمه باز نشود. ابتدا حرارت را زياد كنيد و وقتي غذا شروع به جوشيدن كرده حرارت را ملايم كرده و بگذاريد آب دلمه كشيده شده وبه روغن بيفتد. 10 دقيقه قبل از اتمام پخت مقداري آبليموي تازه به دلمه اضافه كنيد. هنگامي كه غذا آماده شد. گاز را خاموش كرده و 10 تا 12 دقيقه صبركنيد، سپس ظرفي را روي قابلمه قرار داده و قابلمه را روي ظرف برگردانيد تا ته چين گوشت روي دلمه ها قرار گيرد. مي توانيد ته چين را تكه تكه كرده وروي دلمه ها قرار دهيد.

نكته :

- انرژي كل اين دستور 2396 كيلوكالري مي باشد كه 29 درصد آن از كربوهيدرات، 18 درصد آن از پروتئين و 53 درصد آن از چربي تأمين مي گردد.( گوشت مورد نياز 150 گرم در نظر گرفته شده است).
منبع:مجله هنر آشپزي ،شماره 58
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image