مواد لازم:
توت فرنگي /يك كيلوگرم
شكر/يك تا يك ونيم کيلوگرم
جوهر ليمو/يك چهارم قاشق چايخوري
طرز تهيه :
توت فرنگي ها را شسته ، به مدت 5 دقيقه داخل آب سرد قرار دهيد. تا شن هاي آن كاملاً گرفته شود. سپس دم هاي آن را جدا كرده، درون آبكش بريزيد تا آب اضافه ي آن ها كاملاً گرفته شود. شكر را لابه لاي آن بپاشيد و به مدت 4 تا 5 ساعت در يخچال قرار دهيد تا آب بيندازد. توت فرنگيها را داخل ظرف گودي ريخته و ظرف را بدون درپوش به مدت 7 تا 10 دقيقه با قدرت 100 درصد(حداكثر) در دستگاه بگذاريد تا به جوش آيد. آن را آهسته هم بزنيد و مجدداً دستگاه را به مدت 5 تا 7 دقيقه با قدرت 50 درصد(متوسط) روشن كنيد.( بدون درپوش) تا مربا آماده شود. در پايان جوهر ليمو را اضافه كنيد.
منبع:مجله هنر آشپزي ،شماره 58
/س