مواد لازم:
زيتون سبزبدون هسته/200گرم
فلفل سبز و قرمز تند/1 عدد از هر کدام
پياز/1عدد
گوجه فرنگي/5الي 7 عدد
زنجفيل رنده شده/1 قاشق غذاخوري
روغن مايع/مقداري
فلفل دلمه اي سبز و قرمز/1عدد از هر کدام
سير/5الي7 حبه
پودر کاري /1 قاشق چايخوري
آب ليمو ترش/نصف يک عدد
زيره/يک قاشق چايخوري
نمک/به ميزان لازم
طرز تهيه:
تمام فلفل ها را پس از تميز کردن و شست و شو خشک کرده،نگيني خرد کنيد و در يک قابلمه مناسب به مدت 10 الي 15 دقيقه با روغن مايع تفت دهيد تا کاملاً نرم شود .در اين مرحله سير رنده شده و برش هاي گوجه فرنگي را اضافه کنيد و به مدت 3الي 4 دقيقه روي حرارت قرار دهيد تا کمي بپزد .حال پودر کاري ،زنجفيل ،زيره و نمک را اضافه کنيد،مخلوط به دست آمده را پوره کنيد ،زيتون هاي بدون هسته و آب ليمو را نيز به پوره بيفزاييد .
نکته:بهتر است اين چاشني را از شب قبل آماده شود .تا کاملاً مزه آن جا بيفتد.
منبع: نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
/س