مواد لازم براي 4 نفر:
برنج:2پيمانه (400گرم)
آب/يک چهارو نيم تا پنج پيمانه (ميزان آب بستگي به نوع برنج دارد)
روغن يا کره/50گرم
نمک/به ميزان لازم
طرز تهيه:
ظرف گود مناسبي را انتخاب مي کنيم .برنج ،آب گرم،نمک و روغن را در آن مي ريزيم .(بهتر است برنج را از قبل خيس کنيد).ظرف را بدون درپوش به مدت 15 تا 18دقيقه بادرجه حداکثر (0/0100)در دستگاه مي گذاريم تا آب برنج تمام شود بعد از شنيدن صداي بوق برنج را هم مي زنيم و مجدداً ظرف را با درپوش به مدت 12تا15 دقيقه بادرجه متوسط پايين (0/040)در دستگاه مي گذاريم تا دم بکشد.(به هيچ وجه از دم کني استفاده نشود و تنها در خود ظرف گذاشته شود.)
نکته:
-برنج ته ديگ نمي بندد و به هيچ وجه به ظرف نمي چسبد و کاملاً قابل استفاده مي باشد.شما حتما با حداقل روغن يا بدون روغن کته ي مطلوبي را به دست خواهيد آورد.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45/خ