جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پُتاژ گوجه فرنگي
-(3 Body) 
پُتاژ گوجه فرنگي
Visitor 379
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

آب گوشت يا مرغ/يک ونيم ليتر
آرد/2قاشق غذاخوري پر
کره/75گرم
رب گوجه فرنگي /3قاشق غذاخوري
نمک و فلفل/به ميزان لازم
جعفري ريز شده/2قاشق غذاخوري
نان تست شده (چهار گوش کوچک خرد شده)/به ميزان لازم
روغن مايع/به ميزان لازم
خامه/به دلخواه

طرز تهيه:

کره را روي حرارت ذوب کنيد و آرد را در آن تفت دهيد.سپس آب گوشت را اضافه کرده و مرتب هم بزنيد تا صاف ،يک دست و غليظ شود.رب گوجه فرنگي را با دو قاشق روغن مايع کمي تفت دهيد تا خوش رنگ شود و به سوپ اضافه کنيد.
نمک ،فلفل و جعفري خرد شده را نيز اضافه کنيد و بعد از يکي دو جوش وقتي پُتاژ غليظ شد،زير آن را خاموش کنيد و در ظرف مناسب بريزيد.
روي پتاژ را با خامه تزيين کنيد و در صورت تمايل نانهاي تست را کنارآن سرو کنيد.

نکته:

1-پتاژ نوعي پيش غذاي (سوپ)گرم مي باشد .تنها تفاوتي که با سوپ دارد در صاف و يک دست بودن آن است.همه ي سبزيجاتي که در پخت پتاژ استفاده مي شود،بعد از يخت کاملا کرم صاف مي شود و فقط از آب آنها در پتاژ استفاده مي شود .غلظت پتاژها با آرد يا انواع سس و کرم تامين مي شود.اما ،در سوپ ها ،تمام سبزيجات مصرفي مي تواند به صورت ريز يا درشت در آن باقي بماند.
2-در ضمن ،براي مصرف سوپ ها و پتاژها مي توانيد از آب ليمو ترش تازه با آب ليموي آماده استفاده کنيد که بايد هنگام سرو آن يا در آخر زمان پخت يعني بعد از کشيدن در ظرف ريخته شود.
3-انواع ديگر سوپ غير از پُتاژ شامل کنسومه و بورش نيز مي باشد.
منبع: نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image