جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کالتزونه
-(3 Body) 
کالتزونه
Visitor 538
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي تهيه خمير:

آرد/يک ونيم پيمانه
مايه خمير فوري/1قاشق چايخوري
نمک/نصف قاشق چايخوري
روغن مايع/1قاشق
بهبود دهنده/نصف قاشق چايخوري
آب گرم/200ميلي ليتر
مواد لازم براي داخل خمير:
سوسيس /300گرم
پوره ي گوجه فرنگي/1پيمانه سرخالي
پنير موتزارلا/150گرم
زيتون خرد شده/3قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ/1عدد
ريحان خرد شده/4قاشق غذاخوري
پياز/1عدد
سير رنده شده/2حبه
شير /1قاشق غذاخوري
نمک و فلفل/به ميزان لازم

طرز تهيه:

در ظرفي آرد را با تمامي مواد خشک مخلوط کنيد ،بعد مخلوطي از آب و روغن مايع را به آرد بيفزاييد و هم بزنيد تا خمير شود.اگر خمير خيلي چسبنده بود ،کم کم آرد اضافه کنيد،توجه داشته باشيد که خمير بايد کاملاً لطيف باشد.روي خمير را پوشانده و به آن حدود 1ساعت استراحت بدهيد .
پياز را خرد کنيد و آن را با کمي روغن تفت دهيد ،بعد سير و سوسيس را اضافه کنيد.بعد از يکي دو دقيقه پوره ي گوجه فرنگي را بيفزاييد ،کمي که غليظ شد از روي حرارت برداريد و ريحان و زيتون را اضافه کنيد.
خمير را به دو يا سه قسمت مساوي تقسيم کنيد و هر کدام را به شکل دايره به قطر 1سانتي متر روي سطح آرد پاشي شده باز کنيد.مقداري مواد روي نصف دايره ريخته و کمي پنير روي مواد بريزيد(مواد را طوري بريزيد که يکي دو سانتي متر دور خمير خالي بماند )دور خمير را با کمي شير مرطوب کنيد و خمير را تا کنيد و دولبه را روي هم آورده به هم بچسبانيد .روي خمير را با چاقو چند برش بدهيد تا بخار حاصل از پخت بتواند خارج شود .بقيه ي مواد را هم به همين ترتيب آماده کنيد و روي خميرها را مخلوطي از زرده تخم مرغ و يک قاشق شير بماليد و آنها را به مدت 40 دقيقه در فر گرم شده با حرارت 180درجه سانتي گراد بپزيد.
منبع: نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image