جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاته زبان گوساله با سس سفيد
-(0 Body) 
پاته زبان گوساله با سس سفيد
Visitor 391
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي چهار نفر:

آرد/2پيمانه
کره آب کرده/نصف پيمانه
روغن مايع/2 قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ/2عدد
شير سرد/نصف پيمانه
نمک/1قاشق چايخوري
مواد لازم براي داخل پاته:
زبان گوساله/نصف يک عدد
سير /2حبه
پياز/1عدد
برگ بو/2عدد
آب/حدود 1ليتر
نمک ،فلفل و زردچوبه/کمي
مواد لازم براي سس سفيد:
آرد /4تا 5 قاشق سوپخوري
شير /1و يک سوم پيمانه
کره/75 گرم
خامه/50گرم
نمک و فلفل/به ميزان لازم

طرز تهيه خمير و زبان:

آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس کره آب کرده ي خنک شده را اضافه کنيد.با نوک انگشتان دست آرد و کره را مخلوط کنيد ،تا دانه دانه شود .روغن ،زرده تخم مرغ و شير را با هم مخلوط کرده و سپس آرد را به آن بيفزاييد و ورز دهيد تا تبديل به خميري يکدست شود .روي خمير را بپوشانيد و آن را به مدت 1تا 2 ساعت استراحت دهيد .زبان پاک کرده و تميز را با پياز ،سير ،برگ بو ،زردچوبه و فلفل بپزيد و در آخر نمک را اضافه کنيد.زبان را بعد از پخت در ديس بگذاريد و پوستش را بگيريد و پس از آنکه کمي حرارتش را ازدست داد،ورقه ورقه اش کنيد،البته ورقه ها نبايد خيلي نازک باشند.

طرز تهيه سس:

کره را روي حرارت بگذاريد و بعد آرد را اضافه کنيد و هم بزنيد تا کاملاً مخلوط شود ،آنگاه به تدريج شير را افزوده و مرتب هم بزنيد تا سس غليظ شود و در نهايت سس را از روي حرارت برداشته و خامه را اضافه کنيد و آنگاه زبان پخته را با آن آغشته کنيد.
طرز تهيه پاته زبان:
خمير را به دو قسمت تقسيم کرده و هر کدام را به قطر نيم سانت باز کنيد و يک نيمه از آن را داخل قالب گرد مخصوص پاي با قطر 20 سانتي متر بيندازيد به طوري که ديواره هاي قالب را هم بپوشاند.سپس مخلوط سس و زبان را روي خمير بريزيد و کمي از لبه هاي خمير را روي مواد بياوريد ،نيمه ديگر خمير را کمي کوچک تر از قالب باز کنيد و روي مواد را با خمير بپوشانيد وبعد لبه هايش را به کمک چنگال به هم بچسبانيد و سطحش را نيز با چنگال سوراخ کنيد .سپس با قلم موي مخصوص ،زرده تخم مرغ را روي خمير بماليد و آن را به مدت 1ساعت در فر داغ با حرارت 200درجه بپزيد.

نکته:

1-ورز دادن زياد خمير پاته،بيرون زدن چربي خمير مي شود.
2-براي درست کردن سس سفيد مي توان از نصف مقدار شير و نصف مقدار باقيمانده آب زبان استفاده کرد در اين صورت سس خوشمزه تري خواهيم داشت .براي سبک تر شدن سس نيز مي توان خامه را حذف کرد.
منبع: نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image