مواد لازم:
روغن/0/5پيمانه
کره/0/5 پيمانه
قيصي خرد شده چهار گوش ريز/10 عدد
ماست/1پيمانه
شکر/1پيمانه
آرد سفيد/2پيمانه
تخم مرغ/4 عدد
بکينگ پودر /1/5قاشق مربا خوري
رنده پوست ليمو ترش/1قاشق مربا خوري
طرز تهيه:
ته قالب مورد نظرتان را که بهتر است وسط آن سوراخ باشد را چرب نمائيد ،فر را با حرارت 350درجه سانتي گراد يا 175درجه فارنهايت گرم کنيد ،زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا کنيد ،زرده را با شکر و رنده پوست ليمو ترش آنقدر بزنيد تا سفيد و سفت شود.آرد را چندين بار الک نمائيد .بکينگ پودر را در ماست بريزيد و آرام هم بزنيد ،روغن و کره را با هم مخلوط کرده ،در آخر کار سفيده را آنقدر بزنيد تا از طرف زمين نريزيد ،زرده و سفيده و آرد و ماست و روغن و قيصي خرد شده را با هم مخلوط کنيد و در ظرف آماده شده بريزيد .ابتدا روي اولين پنجره فر به طرف پائين حدود نيم ساعت قرار دهيد و سپس روي پنجره دوم حدود چهل دقيقه با حرارت 350 درجه سانتي گراد طبخ نمائيد.نگذاريد کيک کاملاً سرد شود و روي توري برگردانيد و روي آنرا با تزئين مورد نظر
بپوشانيد .
• لازم به تذکر است ميزان استفاده از قيصي خرد شده بستگي به ذائقه شما دارد.
منبع: نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
/س