جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ته چين مرغ(دجاج بالرز او مطبق الدجاج)
-(6 Body) 
ته چين مرغ(دجاج بالرز او مطبق الدجاج)
Visitor 283
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

مرغ خردشده/1کيلو گرم
پياز خلال شده/2عدد
سيب زميني حلقه شده/2عدد
گوجه فرنگي حلقه شده/2عدد
برنج/3پيمانه
آب ليمو/نصف پيمانه
نمک /نصف قاشق چايخوري
فلفل سياه/نصف قاشق چايخوري
ادويه (گرد ليمو،زردچوبه ،فلفل سياه،دارچين)/1قاشق غذاخوري
خلال بادام يا صنوبر/2قاشق غذاخوري
زرشک يا کشمش/2قاشق غذاخوري
روغن/به مقدار لازم

طرز تهيه:

به مرغ خرد شده ،آب ليمو ،فلفل سياه و نصف يک پياز خلال شده اضافه کرده و آن را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد .سپس مرغ را خشک کرده و آن را حرارت ملايم در روغن سرخ کنيد.
پياز خلال شده را نيز با حرارت ملايم سرخ کرده ،سپس زرشک و خلال بادام يا صنوبر را اضافه کرده و به آن نمک و ادويه بيفزاييد وپس از آماده شدن،از روي حرارت برداريد.برنج را آبکش کنيد.کمي روغن را داخل قابلمه (ترجيحاً ظرف نچسب )بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد.سپس حلقه هاي سيب زميني را ته قابلمه و کناره ي آن بچينيد.
يک سوم از برنج آبکش شده را روي سيب زميني بريزيد.روي برنج را به ترتيب ،گوجه فرنگي حلقه شده ،تکه هاي مرغ سرخ شده و نيز پياز سرخ شده با مخلفات آن را بريزيد و سپس باقي برنج را روي آن ريخته و قابلمه را به مدت يک الي يک ونيم ساعت روي حرارت ملايم قرار دهيد؛تا علاوه بر دم کشيدن برنج،سيب زميني ته قابلمه نيز کاملاً سرخ شود.بعد از دم کشيدن برنج،غذا را مانند کيک،در يک ظرف مسطح برگردانيد.
اگرغذا را در ظرفي به غير از ظرف نچسب طبخ کرده ايد ،هنگام کشيدن غذا،آن را در يک ظرف کم عمق به صورت راه راه تزيين نماييد،به طوري که يک طرف برنج ،يک طرف پياز و طرف ديگر مرغ سرخ شده قرار گيرد.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image