جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بلدرچين بريان شده با سس سير
-(6 Body) 
بلدرچين بريان شده با سس سير
Visitor 380
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

بلدرچين /12عدد
سير ورقه شده/1حبه
پوست ليمو ترش رنده شده/2قاشق چايخوري
روغن زيتون/يک چهارم پيمانه(60ميلي ليتر)
پياز متوسط خلالي خرد شده/حدوداً 170گرم
گوجه فرنگي متوسط فيله شده و خلالي شده/2عدد (حدوداً 300گرم)
جعفري تازه/1پيمانه
سماق/2 قاشق چايخوري
مواد لازم براي سس سير:
سير له شده/9حبه
آبليموي تازه/2قاشق غذاخوري
نمک/1قاشق چايخوري
روغن زيتون/1/2پيمانه(125 ميلي ليتر)

طرز تهيه:

بلدرچين ها را خوب شسته و خشک کنيد.سپس با يک چاقوي تيز،دو طرف ستون فقرات هر بلدرچين را برش داده و ستون فقرات را جدا نموده و دور بيندازيد .سپس بلدرچين ها را طوري قرار دهيد که سينه ي آنها به سمت بالا قرار بگيرد و روي آن فشار مختصري دهيد تا کمي پهن شود .در ظرف مناسب ديگري سير ورقه شده و پوست رنده شده ليمو ترش و روغن زيتون را باهم مخلوط نماييد .سپس بلدرچين ها را در اين ظرف قرار دهيد تا کاملاً به اين مواد آغشته شوند.روي ظرف را بپوشانيد و آن را بين 6تا 24 ساعت در يخچال قرار دهيد تا بلدرچين ها کاملاً مزه دار شوند .در اين مرحله سس سير را درست کنيد و فر را با حرارت 200 درجه سانتي گراد گرم کنيد .سپس بلدرچين ها را از مخلوط قبلي خارج کنيد و روي آنها را با برس معادل قاشق غذا خوري سس سير بزنيد و آنها را در يک ظرف پيرکس گذاشته و داخل فر قرار دهيد.بعد از 15 دقيقه فر را خاموش کرده و گريل را روشن کنيد .15 دقيقه ديگر زمان دهيد تا بلدرچين ها بريان شوند .پياز و جعفري و گوجه فرنگي و سماق را با هم مخلوط نموده و بلدرچين هاي بريان شده را روي آن قرار دهيد و با سس سير ميل نماييد .

روش تهيه سس سير:

سير،آبليموو نمک را با هم مخلوط کنيد،سپس روغن زيتون را به آرامي به آن اضافه نموده و سس را با همزن برقي مرتب هم بزنيد تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image