مواد لازم:
گوجه فرنگي سفت و درشت/4عدد
نان تست سرخ شده/3عدد
سير/2تا3 حبه
آب /نصف پيمانه
گشنيز تازه ي خرد شده/4 قاشق غذاخوري
پياز نگيني خرد شده/1عدد متوسط
جوز هندي /به مقدار کافي
روغن زيتون/يک چهارم پيمانه
رب گوجه فرنگي /يک پنجم قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي ريزشده/1عدد
پودر نان/به مقدار کافي
طرز تهيه:
گوجه فرنگي ها را ازوسط دو نيمه کرده داخل آن را خالي کنيد،مراقب باشيد لبه هاي گوجه فرنگي آسيب نبيند؛فيله گوجه فرنگي ها را ريز کنيد .روغن را در تابه ريخته ،سيررنده شده را درآن تفت دهيد؛آنگاه پياز را اضافه کنيد و تفت دهيد.وقتي پياز سبک شد قبل از آنکه طلايي رنگ شود ،فيله گوجه و گوجه فرنگي هاي ريز شده و رب گوجه را به پياز افزوده و 3تا 4 دقيقه تفت دهيد.سپس گشنيزخرد شده و آب را بيفزاييد؛همين که به جوش آمد،حرارت را کم کنيد و بگذاريد تا آهسته بجوشد تا گوجه فرنگي ها پخته شده و آب آنها کمي کشيده شود.نان تست را به شکل مربع تکه کرده وسرخ کنيد و سپس همراه نمک و فلفل و جوز هندي به گوجه فرنگي اضافه کنيد.مواد را خوب مخلوط کرده وبعد از 2تا3 دقيقه از روي حرارت برداريد.داخل گوجه فرنگي هاي تو خالي رااز اين مواد پر کنيد.دلمه ها را در ظرف پيرکس بچينيدو روي آن کمي پودر نان بپاشيد.و در فر با حرارت متوسط و به مدت 15 تا20 دقيقه قرار دهيد .اين غذاي ساده مي تواند عصرانه يا پيش غذاي خوبي براي شما و خانواده تان باشد.
نکته:
1-مي توانيد به جاي اينکه تکه هاي نان تست را سرخ کنيد،در فر و بدون روغن خشک کنيد.
2-به جاي جوز هندي مي توان ازنمک وفلفل نيز استفاده کرد.
منبع: نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
/س