جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بورک با سس بادمجان
-(5 Body) 
بورک با سس بادمجان
Visitor 460
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

آرد گندم/دو ونيم ليوان
مارگارين/60گرم
آب/نصف ليوان
نمک/1قاشق چايخوري

مواد لازم براي سس:

آرد گندم/2 قاشق غذاخوري
کره/1قاشق غذاخوري
شير /2ليوان
پنير پيتزاي رنده شده/3قاشق غذاخوري
بادمجان تنوري يا کبابي شده/2 عدد متوسط
نمک/به مقدار لازم
فلفل سياه/نصف قاشق چايخوري
زرده تخم مرغ/1عدد

طرز تهيه:

آرد را در کاسه اي الک کرده معادل يک قاشق غذاخوري ازمارگارين نرم را همراه با آب و نمک بريزيد و مخلوط کنيد تا خمير شود.بعد خمير را پهن کرده وسط آن بقيه مارگارين را بگذاريد .بار ديگر پهن کردن و جمع کردن خمير را تکرار کنيد و آن را داخل کيسه اي بگذاريد .پس از پهن و جمع کردن مجدد خمير آن را به مدت يک ربع در جاي خنک قرار دهيد.کره رادر تابه اي ذوب کرده و همه مواد لازم براي سس را در آن ريخته و هم بزنيد .وقتي که سس غلظت پيدا کرد،به ترتيب پنير و بادمجان کبابي خرد شده را بريزيد .در پايان نمک و فلفل را افزوده و آن را از روي اجاق برداريد.خمير را به قطر نيم سانتي متر پهن کرده و به صورت مستطيل هاي با عرض ده و طول بيست سانتي متر ببريد.از دو طرف طول خميرچند برش (حدود 5مورد)با عمق 5 سانتي متر و فواصل حدوداً 4سانتي متر بزنيد .آنگاه سس را وسط خمير بريزيد و خمير را گيس باف کنيد و در سيني چرب شده بگذاريد .سطح خمير را زرده تخم مرغ بماليد وسيني را به مدت تقريباً نيم ساعت در فري که از قبل با حرارت 180درجه گرم کرده ايد ،بگذاريد تا روي آن طلايي شود.
نکته:
-منظور از مارگارين همان کره گياهي است.

منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image