مواد لازم براي 3 نفر:
زبان گوساله کوچک/1عدد
برگ بو/1عدد
سير/1عدد
پياز/1عدد کوچک
هويج/1عدد کوچک
کرفس/نصف يک شاخه کوچک
آب و نمک/به ميزان لازم
مواد لازم سس قارچ:
قارچ/1بسته
آب ليمو/1قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي/1-2قاشق سوپخوري
کره يا روغن/50گرم
عصاره زبان (حاصل از پخت زبان)/1تايک و نيم پيمانه
سس فلفل /1قاشق چايخوري
فلفل دلمه اي قرمز(خلالي خرد شده)/يک هشتم عدد
طرز تهيه:
زبان راشسته زوايد آن را بگيريد .سپس آن را لوله کرده و به وسيله يک رشته ضخيم ببنديد ودر قابلمه قرارش دهيد.آب به اندازه اي که لازم است و نيز سبزيجات را اضافه کرده و بگذاريد تا حدود 3تا4 ساعت با حرارت کم بپزد .در آخر نمک را افزوده بعد از چند جوش از روي حرارت برداريد .زبان را از عصاره اش جدا کرده و بگذاريد تا کمي خنک شود ،سپس پوستش را گرفته و رشته را از دورش جدا سازيد .زبان را در سه حلقه برش زده و هرحلقه را در کره يا روغن ،تفت مختصري داده از تابه در آورده و کنار بگذاريد.
در همان تابه قارچ را با آب ليمو تفت دهيد.سپس رب گوجه و سس فلفل را افزوده ،يک تفت ديگر داده عصاره زبان را اضافه کنيد.پس از چند جوش حرارت را خاموش کرده،خلال هاي نازک و بلند فلفل دلمه اي را بيفزاييد .زبان را در ظرف مناسبي کشيده و روي آن سس بريزيد.گواراي وجود!
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45/خ