جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کشک سالاري
-(4 Body) 
کشک سالاري
Visitor 445
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي تهيه آرد:

آرد /3پيمانه
ماست/1پيمانه
زردچوبه /1قاشق چايخوري
سياه دانه/2قاشق چايخوري

مواد لازم براي تهيه کشک سالاري:

سير/2حبه
روغن/2قاشق سوپخوري
آرد(طبق دستور فوق)/2قاشق سوپخوري
نمک وزعفران/يک دوم قاشق چايخوري
گردو/6عدد
آب ،فلفل سياه دارچين/به مقدار لازم

مواد لازم براي تهيه گوشت قرمه:

گوشت خورشي/300گرم
پياز /1عدد
روغن/2قاشق سوپخوري
نمک ،زعفران/يک دوم قاشق چايخوري

طرز تهيه آرد:

جهت تهيه آرد مخصوص کشک سالاري ،ابتدا ماست را در کاسه بزرگي ريخته و آرد را کم کم به آن اضافه کنيد،زردچوبه وسياه دانه را هم به آن بيفزاييد ،تا جايي که خمير به دست نچسبد .سپس خمير را در ظرفي گذاشته و رويش را پوشانده و به مدت 2 ساعت استراحت دهيد.سپس تکه هاي کوچک خمير را روي يک پارچه تميز چيده و بگذاريد تا به مدت 2 روز زير آفتاب و در هواي خشک اتاق بماند؛آنگاه آن را با دست به شکل پودر در آورده بگذاريد تا پودر هم کاملاً خشک شود و آن را آسيا کنيد تا آرد آماده گردد.

طرز تهيه گوشت قرمه:

ابتدا گوشت را در قابلمه ريخته 2ليوان آب اضافه کنيد،بگذاريد تا بجوشد کف گوشت را بگيريد .سپس پياز درسته ،لپه و روغن را بيفزاييد و بگذاريد تا بپزد و جا بيفتد .در پايان محلول زعفران را هم اضافه کنيد.

طرز تهيه کشک سالاري:

ابتدا سير داغ تهيه کنيد و يک چهارم پيمانه آب روي آن بريزيد تا جوش آيد و سير بپزد و آب تبخير شود.سپس آرد را افزوده و کمي تفت دهيد.حال مقداري آب و گوشت قرمه را همراه لپه،زعفران و گردوي پودر شده اضافه کنيد و بگذاريد تا بجوشد و غليظ شود.هنگام مصرف روي آن را دارچين و فلفل سياه بريزيد.
در صورتي که از گوشت استفاده نمي کنيد ؛مي توانيد در پايان زرده و سفيده تخم مرغ را با هم مخلوط کنيد و آن رادر غذا بريزيد و بلافاصله شعله ي گاز را خاموش کنيد و غذا را هم بزنيد .در اين صورت که به هنگام مصرف،کشک سالاري را با آبغوره مخلوط کنيد .هنگام پخت اين غذا آبغوره نريزيد ؛چون رنگ غذا سياه مي شود.کشک سالاري را به صورت تليث و يا همراه با نان مصرف مي کنند.
نکته:اين غذا يکي از غذاهاي سنتي شهر بيرجند ،مرکز استان خراسان جنوبي است.

منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image