جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک پنير
-(5 Body) 
کيک پنير
Visitor 507
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

نان سوخاري/12 عدد
کره نرم/50تا100
شکر /3قاشق غذاخوري
تخم مرغ/6عدد
پنير /600گرم
شکر/150گرم
خامه ساده/200گرم
رنده پوست ليمو ترش/يک ونيم قاشق چايخوري
آب ليمو ترش/يک و نيم قاشق چايخوري
آرد ذرت /4قاشق غذاخوري
بکينگ پودر /1قاشق غذاخوري
وانيل/يک دوم قاشق چاي خوري
قالب گرد کمر بندي/يک عدد

طرز تهيه:

قالب کمربندي را کاملاً چرب کنيد .فر را از قبل با 300 درجه فارنهايت يا 150 درجه ي سانتي گراد گرم کنيد.
نان هاي سوخاري را خرد کنيد و يا کره و شکر چنگ بزنيد .کره را از 50
گرم شروع کنيد تا زماني که نان سوخاري خرد شده ،حالت خمير به خود بگيرد . و آن را ته فالب قرار داده با فشار پهن و صاف کنيد .دقت کنيد مواد فقط کف تا لب قالب را بگيرد.
زرده و سفيده را جدا کنيد ،سفيده ها را بزنيد تا سفت و برفي شود.
زرده ها را با شکر بزنيد ،وانيل ،رنده پوست ليمو ترش و خامه را به آن اضافه کرده پنير را تکه تکه کرده به آن اضافه کنيد؛بعد آرد ذرت و بکينگ پودر را نيز اضافه کرده مخلوط کنيد.
سفيده ها را به مواد زده ،آهسته مخلوط کنيد و آن را روي خمير سوخاري بريزيد.کيک را در طبقه دو فر از پايين گذاشته و يک و نيم ساعت بگذاريد تا بپزد .هرگاه روي کيک کاملاً طلايي شد و وسط کيک سفت شده ولي حالت انعطاف پذيري داشت؛کيک آماده مي باشد .بعد از پخت بلافاصله با چاقوي تيز دور کيک را از قالب جدا کنيد و بعد از خنک شدن کامل ،کمر بند قالب را باز کرده،کيک را برش دهيد.

منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image