جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني با مارمالاد گيلاس
-(4 Body) 
شيريني با مارمالاد گيلاس
Visitor 408
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

کيک اسفنجي/3تخم مرغي يک عدد در ابعاد 23×18سانتي متر
مارمالاد گيلاس /1پيمانه
خامه قنادي /300گرم
مرباي گيلاس درسته/10 عدد
شکلات تخته اي قهوه ا ي/50گرم

طرز تهيه:

کيک اسفنجي را به قطر 2تا3سانتي متر بپزيد .سپس آن را در ابعاد 18در 10 و18در 8 و 18در 6و 18در 3و 18در 1ببريد و هر لايه را مارمالاد گيلاس بماليد و لايه بعدي را روي آن قرار دهيد؛تايک هرم تشکيل شود.سپس خامه ي فرم گرفته را در قيف ريخته و روي هرم را مانند شکل با خامه بپوشانيد و با ليسک سطح آن را صاف کنيد.شکلات را ذوب کرده و روي هرم را خطوطي نامنظم با شکلات بيندازيد و در پايان نيز روي کيک را با گيلاس تزيين کنيد.کيک را با برش هاي مثلثي و يا درسته سرو کنيد.نوش جان!
نکته:
-در برخي کشورها مارمالاد به مرباهايي گفته مي شود که با مرکبات درست مي شود .ولي در کشور ما مرباهاي پوره شده وژلاتيني به اين نام معروفند.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image