مواد لازم:
کيک اسفنجي/3تخم مرغي يک عدد در ابعاد 23×18سانتي متر
مارمالاد گيلاس /1پيمانه
خامه قنادي /300گرم
مرباي گيلاس درسته/10 عدد
شکلات تخته اي قهوه ا ي/50گرم
طرز تهيه:
کيک اسفنجي را به قطر 2تا3سانتي متر بپزيد .سپس آن را در ابعاد 18در 10 و18در 8 و 18در 6و 18در 3و 18در 1ببريد و هر لايه را مارمالاد گيلاس بماليد و لايه بعدي را روي آن قرار دهيد؛تايک هرم تشکيل شود.سپس خامه ي فرم گرفته را در قيف ريخته و روي هرم را مانند شکل با خامه بپوشانيد و با ليسک سطح آن را صاف کنيد.شکلات را ذوب کرده و روي هرم را خطوطي نامنظم با شکلات بيندازيد و در پايان نيز روي کيک را با گيلاس تزيين کنيد.کيک را با برش هاي مثلثي و يا درسته سرو کنيد.نوش جان!
نکته:
-در برخي کشورها مارمالاد به مرباهايي گفته مي شود که با مرکبات درست مي شود .ولي در کشور ما مرباهاي پوره شده وژلاتيني به اين نام معروفند.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45/خ