جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي سبزيجات با رب انار
-(0 Body) 
ترشي سبزيجات با رب انار
Visitor 380
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

سيب زميني ترشي/200گرم
فلفل رنگي/3 عدد از رنگهاي مختلف
بادمجان کبابي شده/2 عدد
گل کلم /200 گرم
هويج فرنگي /3 عدد
کرفس/ دوشاخه
رب انار ترش/دو و نيم پيمانه
تخم گشنيز /به ميزان لازم
فلفل سبز تند/3 عدد
گردوي خرد شده/200 گرم
جوز هندي/يک قاشق چايخوري
نمک/2 قاشق چايخوري

طرز تهيه :

همه مواد ترشي به غير ازبادمجان کبابي خرد شده را داخل دستگاه مخلوط کن و خرد کن مي ريزيم يعني سيب زميني ترشي ،هويج ،کرفس و گل کلم و فلفل را کم کم داخل دستگاه کاملاً خرد مي کنيم تا خوب با هم مخلوط شوند .در آخر نصف گردو را هم داخل مخلوط کن مي ريزيم .
رب انار اگر غليظ باشد با آب جوشيده سرد شده آن را رقيق تر مي کنيم .تمام مواد ترشي را بايد بعد از شستن روي پارچه پهن کنيم تا خشک شود و هيچ گونه آبي نداشته باشد چون اگر آب داشته باشند باعث مي شود ترشي کپک بزند .مواد را از مخلوط کن جدا مي کنيم و بادمجان کبابي شده که به صورت نگيني خرد شده و پوستش هم گرفته شده به مواد اضافه مي کنيم.
تخم گشنيز را پاک کرده ومي شوييم و ريگ شور کردن تخم گشنيز آن را داخل ظرفي مي ريزيم بعد روي آن آب مي ريزيم و از ظرفي به ظرف ديگر برمي گردانيم تا ريگ هاي داخل آن ته ظرف بماند .تخم گشنيز ،جوز هندي ،نمک ،فلفل اضافه مي کنيم .رب انار را اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم .ترشي ها را بهتر است در ظرف شيشه اي که در محکم دارد نگه مي داريم .اين ترشي بعد از 20 روز در يخچال ماندن مي رسد.
منبع: نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image