مواد لازم :
شلغم/1 کيلو
سرکه سفيد/مقداري
نمک/3 قاشق غذا خوري
غوره /500 گرم
زنجبيل تازه /1 بوته
فلفل قرمز/چند عدد
آب غوره /نيم کيلو
آب جوشيده سرد شده/مقداري
طرز تهيه:
ابتدا شلغم ها با پوست کاملاً شسته و کنار مي گذاريم به مدلهاي مختلف قالب زده و مقداري نمک به آنها مي زنيم .بعد از اينکه 2 ساعت ماند آب جوشيده سرد شده را روي آن ريخته بعد شلغم ها را خشک کرده درون ظرف مورد نظر ريخته بعد غوره ،زنجبيل ،فلفل قرمز ونمک مي ريزيم بعد مي توانيد هم از آب غوره استفاده کنيد و هم از سرکه سفيد .اين ترشي بعد از 15 روز کامل رسيده مي شود.
منبع: نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
/س