مواد لازم:
شکر/800گرم
گل محمدي خشک/800گرم
جوهر ليمو/يک قاشق چايخوري
گلاب /2 قاشق غذاخوري
آب/به ميزان لازم
رنگ خوراکي/قرمز 2 قطره
طرز تهيه:
گل خشک را به مدت يک ساعت خيس کرده بعد به مدت 5 دقيقه مي جوشانيم آن را در آب سرد ريخته به مدت 4 الي 5 ساعت دوباره آب آن را عوض مي کنيم.
بعد شکر را با آب پيمانه کرده يعني هر ليوان شکريک ليوان آب مي جوشانيم جرم آن را مي گيريم به مدت 45 دقيقه با شعله ملايم بجوشد .بعد گل را اضافه کرده و جوهر ليمو را در دو قاشق غذاخوري آب سرد حل کرده و در داخل مواد مي ريزيم به مدت 15 تا 20 دقيقه بجوشد گلاب را اضافه مي کنيم ورنگ خوراکي قرمز را ريخته و مي گذاريم 2 دقيقه بجوشد شعله را خاموش کرده و مي گذاريم سرد شود.
منبع: نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
/س