جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رشته پلو
-(1 Body) 
رشته پلو
Visitor 365
Category: دنياي فن آوري
به عنوان كدبانوى جوان شايد برخى از غذاها را اصلا درست نكرده باشيد از آن شمارند: مرصع پلو، آلبالو پلو، ... و يا رشته پلو! براى اين هفته، مواد لازم و شيوه پخت اين غذاى صددرصد ايرانى را نوشته ايم. چنان چه به دستورات در پى آمده، به دقت عمل كنيد، اين غذا احتمالا رقيب رشته پلوى دست پخت مادرتان خواهد شد.

مواد لازم براى 4 نفر:

برنج: 400 گرم، رشته پلويى: 200 گرم، لوبياى چشم بلبلى: 150 گرم، خرما و كشمش: 200 گرم، روغن: 100 گرم و زعفران ساييده يك قاشق چايخورى.

شيوه پخت:

لوبيا را قبلا خيس كنيد تا زود بپزد. هسته خرما را درآوريد و كشمش را هم بشوييد و كنارى بگذاريد. لوبيا را بپزيد. سپس ابتدا برنج را در قابلمه و آب در حال جوش بريزيد و پخت بدهيد و پس از آن رشته پلويى را بريزيد.اگر رشته ها بلند است، آن را كمى خرد كنيد. برنج و رشته را آبكش نماييد و لوبيا را به آرامى به آن بيفزاييد. از اين به بعد كارتان راحت تر است. خرما و كشمش را لابه لاى برنج و رشته بريزيد.براى دم انداختن پلو مى توانيد از دو روش سنتى و مدرن استفاده كنيد. چنان چه در فر مى گذاريد سه ربع ساعت براى دم كيشدن كافى است و اگر به شيوه سنتى دم مى اندازيد، نيم ساعت كفايت مى كند. رشته پلو را با زعفران به سادگى تزيين كنيد و كمى كره بگذاريد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image