مواد لازم:
آرد/250 گرم
تخم مرغ/2 عدد
آب/1 ليوان
کره/50 گرم
شکر/1 قاشق غذا خوري
نمک / نوک قاشق چايخوري
خاک قند/50 گرم
بستني /براي روي دسر
طرز تهيه:
کره و تخم مرغ را در ظرفي مي ريزيم و با همزن دستي هم مي زنيم در حين اينکه داره حاضرميشه مي توان شکر و نمک را هم اضافه کرد و هم زد کمي هم آب اضافه کرد و هم زد کمي هم آب اضافه مي کنيم خوب هم مي زنيم تا يکدست و رقيق شود شعله گاز را روشن مي کنيم ماهي تابه (اگر لبه اش کمتر باشد بهتر است)اين کرپ و بستني وقتي داخل ظرف مي ريزيم بايد خيلي نازک باشد تا دو طرفش هم پخته شود مي توانيم کرپ را با بستني ،مارمالاد ،شکلات ،خاک قند خالي سرو شود.ماهي تابه حتماً بايد داغ شود بعد يک قاشق بزرگ از مواد را داخل ماهي تابه ريخته و کامل تکان مي دهيم تا صاف شود حرارت را زياد مي کنيم زمان که بگذرد دورش شروع مي کند به ته ديگ بستن و خودش هم شروع مي کند مثل ناني که مي پزيم و مي آيد بالا همونجوري مي شود يعني از ماهي تابه جدا مي شود تا اين در ماهي تابه حاضر مي شود بقيه مواد را هم مي زنيم چون اگر بماند مي بندد با کف گير آن را بر مي گردانيم داخل ماهي تابه تا طرف ديگر آن هم بپزد اگر يک طرف آن پخته باشد راحت مي توان برگرداند بايد کاملاً پخته شود وقتي يک طرف آن قهوه اي رنگ شد مي توان آن را بر گرداند وقتي حاضر شد روي آن خاک قند مي زنيم و بعد بستني را روي آن مي ريزيم .
*اين دسر را با دست هم بزنيم خيلي بهتر از همزن برقيست چون اگر با همزن برقي هم بزنيم خيلي رقيق مي شود.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3/خ