مواد لازم:
شکلات خرد شده/ 115 گرم
شير/ 150 ميلي ليتر
خامه/ 300 ميلي ليتر
کشمش/ 50 گرم
بيسکويت خرد شده/ 30 گرم
گردوي خرد شده/ 30 گرم
طرز تهيه:
شکلات را با شير در ظرف کوچکي بريزيد و روي اجاق گاز قرار دهيد تا با حرارت ملايم گرم شود و شکلات در شير ذوب شود. اين مخلوط را کنار بگذاريد تا سرد شود. خامه را در ظرف ديگري بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. مراقب باشيد خامه را بيش از اندازه هم نزنيد تا به کره تبديل نشود. سپس مخلوط شکلات و شير را به آن اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد. مايه بستني را در يک ظرف يا قالب مناسبي که بتوانيد در فريزر قرار دهيد بريزيد و آن را داخل فريزر بگذاريد تا زماني که کريستالهاي يخ در لبه هاي ظرف ديده شوند. بستني را از فريزر خارج کرده و خوب هم بزنيد. سپس بيسکويت، کشمش و گردو را در آن بريزيد و مخلوط کنيد تا در تمام بستني پراکنده شوند. بستني را دوباره در فريزر قراردهيد تا کاملا ببندد. حال بستني آماده سرو است.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س