جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ميني هات داگ
-(4 Body) 
ميني هات داگ
Visitor 407
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

کره / 100 گرم
ريحان ، جعفري خرد شده / دو و نيم قاشق سوپخوري
آويشن / يک چهارم قاشق چايخوري
پودر فلفل سياه / يک دوم قاشق چايخوري
ميني هات داگ يا سوسيس ريز و نازک / 20 عدد
زيتون سياه يا سبز حلقه اي / به مقدار لازم
پنير پيتزاي رنده شده / 1 پيمانه
نان همبرگر کوچک / به اندازه لازم

طرز تهيه :

سبزيجات را در کره ي آب شده بريزيد و يک دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد . سپس پودر فلفل را اضافه و آن را از حرارت برداريد . هات داگ ها را از طول نصف کرده و تفت دهيد . نان ها را هم از وسط به دو نيم کرده و روي آن از مايه کره و سبزي بماليد و يک قاشق چايخوري پنير رنده شده بريزيد و دو تکه هات داگ و دو حلقه زيتون روي آن بگذاريد و با تکه بالاي نان روي آن را بپوشانيد و کمي فشار دهيد . نان آماده را در کاغذهاي کيک يزدي بزرگ بگذاريد و باز از کره و سبزي روي آن بماليد و مجدداً مقداري پنير رنده شده روي آن بريزيد . در انتها آنها را در قالب يا ظرف مناسب بچينيد و روي هر کدام يک خلال دندان فرو کرده و با فويل بپوشنيد و يک ربع تا 20 دقيقه آن را در فر داغ قرار دهيد تا پنيرها آب شوند . از فر خارج کرده و بلافاصله سرو کنيد .

نکته :

اين ساندويج حتما بايد داغ سرو شود در غير اين صورت کيفيت خوبي نخواهد داشت .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image