جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ماهي سفيد شکم پر
-(1 Body) 
ماهي سفيد شکم پر
Visitor 350
Category: دنياي فن آوري

(غذاي محلي گيلان  )

مواد لازم :

ماهي سفيد متوسط / يک عدد
پياز داغ / دو قاشق سوپخوري
روغن مايع / دو قاشق سوپخوري
نمک ، فلفل ، زردچوبه / به ميزان لازم
پودر تخم گشنيز / به ميزان لازم
گشنيز / 150 گرم
شنبليله ، ترخون، مرزه / جمعاً 150 گرم
کشمش پلويي / 50 گرم
قيسي / 50 گرم
آلوي خورشتي / شش عدد
برنج دم کرده / دو قاشق سوپخوري
تمرهندي / 100 گرم
زعفران دمکرده / يک قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

ماهي را کاملاً شسته ، داخل شکم آن را نمک و فلفل پاشيده و به مدت دوساعت در يخچال قرار دهيد . پياز داغ را همراه با مقدار کمي روغن روي حرارت قرار دهيد و ادويه ها را به آن اضافه کنيد . سپس سبزي هاي پاک کرده را که ريز خرد نموده ايد ،با پياز داغ تفت دهيد .آنگاه کشمش ،قيسي خرد شده و آلو را که کاملاً در آب خيس خورده و آب آن را گرفته ايد اضافه نماييد . حالا برنج را به مواد بيفزائيد و در پايان سس تمرهندي را نيز اضافه نماييد .
پس از آنکه مواد آماده شد آنها را داخل شکم ماهي بريزيد و شکم را با نخ و سوزن بدوزيد . حالا بر روي سطح پوست ماهي با قلم مو ، زعفران دم کرده و نيزروغن مايع بماليد . ماهي را در سيني فر که از قبل چرب کرده ايد بگذاريد و در طبقه ي وسط فر با دماي 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت به مدت 60 دقيقه قرار دهيد تاسطح ماهي کاملاً طلايي و سرخ شود . بعد آن را در ظرف مناسبي ريخته و سرو نماييد .

طرز تهيه سس تمرهندي :

يک دوم بسته تمرهندي را با يک و نيم ليوان آب جوش ترکيب نموده و نيم ساعت کنار بگذاريد تا کاملاً خيس بخورد . سپس آن را روي حرارت قرار داده و ده دقيقه بجوشانيد تا سس غليظ شود . حالا اين ترکيب را در آبکش فلزي بريزيد تا تفاله هاي تمرهندي از آب آن جدا شود .
منبع:مجله دنياي تغذيه شماره ي 86
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image