مواد لازم :
هنداونه بدون پوست / چند ورقه به ضخامت 1/5 تا 2 سانتي متر
ماست چکيده شيرين / مقداري براي تزئين
پودر شکر براي شيرين کردن ماست / به ميزان لازم
پودر وانيل / يک هشتم چايخوري
غلات صبحانه رنگي و خرد شده / مقداري براي تزئين
طرز تهيه :
با ساتفاده از قالب هاي مورد نظر مخصوص بيسکويت ، شکل هاي دلخواه خود را از داخل ورقه هاي هندوانه قالب بزنيد ( سعي کنيد قالب ها را در قسمت هاي بدون هسته هندوانه ها بزنيد ) .
ماست چکيده را با پودر قند و پودر وانيل در کاسه اي کاملا مخلوط کرده و از آن بر روي سطح هندوانه هاي قالب زده بماليد و يا مقداري از ماست را داخل قيف با ماسوره ساده بريزيد و روي برش هاي هندوانه را با آن تزئين کنيد . سپس از غلات صبحانه رنگارنگ و خرد شده بر روي سطح آنها بپاشيد تا زيباتر شوند .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
/س