جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر کيک کشمشي با ژله انگور
-(4 Body) 
دسر کيک کشمشي با ژله انگور
Visitor 450
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

کيک کشمشي / 250 گرم
کره / 50 گرم
پودر ژله انگور / يک بسته
کشمش پلويي / يک قاشق سوپخوري
آب جوش / يک پيمانه
آب سرد / يک پيمانه
خامه ( جهت تزئين ) / به ميزان لازم

مواد لازم کيک کشمشي ( 700 گرمي ) :

تخم مرغ / 6 عدد
شکر / 150 گرم
وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري
روغن مايع / 50 ميلي ليتر
آرد / 150 گرم
نمک / يک هشتم قاشق چايخوري
بيکينگ پودر / يک قاشق سوپخوري
کشمش پلويي / دو قاشق سوپخوري
انرژي کل:1300 کيلو کالري

طرز تهيه :

ابتدا کيک کشمشي را کاملاً پودرنموده و با کره ذوب شده کمي تفت دهيد . سپس کف قالب را کمي چرب کنيد و مواد کيک را درون آن بريزيد و با قاشق فشار دهيد تا سفت شود . ظرف را داخل يخچال قرار دهيد تا کاملاً خنک شود . در اين فاصله پودر ژله انگور ابتدا با يک پيمانه آب جوش و بعد با همان مقدار آب سرد ترکيب کرده و کشمش را به آن بيفزاييد . بعد نيمي از ژله را در ظرفي جداگانه ريخته و در يخچال قرار دهيد تا کاملاً بسته شود و نيم ديگر را روي کيک کشمشي که حالا سرد شده است ، بريزيد و مجدداً در يخچال قرار دهيد تا کاملاً سرد و بسته شود . پس از آن قالب را چند لحظه در آب جوش قرار داده ، کيک را جدا کنيد و در ظرف مناسبي بگذاريد . ژله آماده شده را نيز با چنگال خوب بزنيد و روي کيک بريزيد روي ژله را نيز مي توانيد يک روزت خامه بزنيد تا جلوه کريستالي ژله شما بيشتر شود . اين دسر بسيار زيبا و خوش طعم است .

طرز تهيه کيک کشمشي :

ابتدا زرده ها را از سفيده جدا کرده و زرده ها را با شکر و وانيل به مدت 15 دقيقه با همزن بزنيد . تا کرم رنگ و کشدار شود . سفيده ها را نيز جداگانه با همزن بزنيد تا فرم بگيرد و سفيد شود .سپس روغن را به زرده ها اضافه کنيد . سپس سفيده ها را به آن بيفزاييد . حالا آرد ، نمک و بيکينگ پودر را که سه بار الک کرده ايد ، آهسته به مواد اضافه کنيد . در اين مرحله کشمش ها را داخل آرد بغلتانيد و به مايه کيک بيفزاييد . سپس کف قالبي به قطر 24 سانتيمتر را چرب کرده آرد پاشي نماييد و کاغذ روغني بيندازيد و مجدداً چرب کنيد . بعد مايه کيک را داخل آن بريزيد و در طبقه ي وسط فر با دماي 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت به مدت 35 دقيقه قرار دهيد . پس از اين مدت ، کيک را 10 دقيقه داخل فر خاموش نگه داريد تا پف کيک نخوابد .
منبع: مجله دنياي تغذيه شماره ي 86
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image