مواد لازم براي 6 کيک کوچک:
کره: 100 گرم
شير: 8 قاشق غذاخوري
پنيرسفيد: 100 گرم
آرد: 1 پيمانه
آرد برنج: چهار و نيم قاشق غذاخوري
تخم مرغ: 2 عدد
بيکينگ پودر: يک و نيم قاشق چايخوري
جعفري خرد شده: 3 تا 4 قاشق غذاخوري
فلفل سفيد: نصف قاشق چايخوري
نمک: نصف قاشق چايخوري
طرزتهيه:
آرد، آرد برنج، نمک، فلفل سفيد و بيکينگ پودر و جعفري را باهم مخلوط کنيد. در کاسه ديگري تخم مرغ، کره و شير را با همزن بزنيد.
سپس مخلوط آرد را به آن اضافه کرده و هم بزنيدتا مواد با هم مخلوط شوند در آخر پنيرسفيد را ريخته هم بزنيدتا مخلوط شود (بهتر است تکه هاي پنير خيلي موقع هم زدن له نشود. در قالب هاي مافين که چرب کرده ايد بريزيد و در فر 180 درجه 20 دقيقه بپزيد و با چاي سرو کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50/خ