مواد لازم:
بادنجان کوچک: 10 عدد
نعناع: 100 گرم
هويج: 1 عدد
سير: 1 حبه
نمک:مقداري
سرکه: به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا سر بادنجان ها را جدا کرده، روي آنها را از بالا تا پايين با چاقو يک شکاف عميق ايجاد کنيد. سپس بادنجان ها را به مدت 1 ساعت در محلول آب نمک قرار دهيد، تا تلخي آنها برود. سپس بادنجان ها را ازآب نمک خارج کرده به همراه مقداري آب در ظرفي بريزيد. ظرف را به مدت 15 الي 20 دقيقه روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد. سپس آن ها راآبکش کرده و يک جسم نسبتاً سنگين راروي آن ها قرار دهيد و بگذاريد تا چند ساعت بماند؛ تا آب آن خارج شود. نعناع، هويج و سيررا ريز خرد کرده، همراه نمک به مواد اضافه کنيد. داخل بادنجان ها راازمواد پر کنيد و آن ها را در ظرف مناسبي بچينيد. در آخر سرکه را روي آن ها بريزيد و ترشي را در جاي خنک قرار دهيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50/خ