مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
پياز: 1 کيلو
روغن براي سرخ کردن: مقداري
سير رنده شده: يک قاشق مرباخوري
زنجبيل رنده شده: نصف قاشق مرباخوري
زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سياه: به ميزان لازم
گوشت قلم و يا بدون استخوان: نيم کيلو
نمک: به ميزان لازم
گوجه فرنگي: 1 کيلو
فلفل سبز: 3 تا 4 عدد
طرز تهيه :
ابتدا پياز را پوست گرفته شسته و خلال کرده در روغن سرخ کنيد. سير، زنجبيل رنده شده، زردچوبه، فلفل سياه يا قرمز (مي توان هر دو را با هم ريخت) داخل پياز داغ بريزيد و کمي تفت دهيد، گوشت را به مواد اضافه کرده تفت دهيد، بعد از خشک شدن آب گوشت، مقداري آب جوش ريخته بگذاريد بپزد. بعد از پختن گوشت، نمک، فلفل سبز و گوجه فرنگي (رنده و پوست گرفته شده) را به آن اضافه کنيد. حرارت را کم کرده بگذاريد تا بپزد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50/خ