جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترکاري پلو
-(3 Body) 
ترکاري پلو
Visitor 449
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

بادنجان متوسط: 2 عدد
سيب زميني متوسط: 2 عدد
لوبيا سبز خردشده: 1 ليوان
شبت: نيم کيلو
نخود فرنگي: 1 ليوان
پياز متوسط: 2 عدد
نمک، فلفل سياه يا قرمز : مقداري
برنج : 1 کيلو
کره، زعفران: به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا بادنجان، سيب زميني ولويبا سبز را به طول يکسان (مستطيل شکل) خرد کرده سپس هر کدام را جداگانه تفت دهيد. شبت را نيز خردکرده تفت دهيد. نخود فرنگي را نيز به مواد اضافه کنيد. بعد از سرخ شدن، تمام سبزيجات را با پياز سرخ شده مخلوط کرده کمي نمک و فلفل بزنيد و هنگام دم کردن لابه لاي برنج سبزيجات مخلوط شده را اضافه کنيد. در آخر تکه هاي کره و زعفران دم کرده را اضافه کنيد و بگذاريد دم بکشد. بعد از دم کشيدن پلو را در ديس کشيده زعفران و کمي کره ريخته و سرو کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image