جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد باستا
-(5 Body) 
سالاد باستا
Visitor 344
Category: دنياي فن آوري

(پنه با گوجه فرنگي وزيتون)

موادلازم براي 2 نفر:

پاستا (پروانه اي): يک چهارم بسته
روغن زيتون: 3 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي ريز خرد شده : 2 عدد
پياز کوچک ريز شده : 1 عدد
سس کچاب: 1 قاشق سوپخوري
نمک، فلفل : به ميزان لازم
ارگانو: يک دوم قاشق چايخوري
پودر سير: 1 قاشق چايخوري
فلفل دلمه سبز يا رنگي: 5 برش نازک
زيتون سياه ريز شده: 3 عدد
پنير فتا: 30 گرم

طرز تهيه:

ابتدا ظرفي را پر از آب کرده روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد. سپس پاستا را در آن ريخته با کمي نمک و روغن بگذاريد بپزد و آبکش کنيد. تابه اي را روي حرارت قرار دهيد و گوجه فرنگي ها را با روغن زيتون و پياز ريزشده کاملاًتفت دهيد. بعد از 10 دقيقه سس کچاب، نمک، فلفل، ارگانو و پودر سير را نيز اضافه کنيد. پاستا آماده شده را درون ظرفي ريخته، بر روي آن مواد سس را اضافه کرده و کاملاً زير و رو کنيد. روي آن فلفل دلمه، زيتون هاي ريز شده و پنير را نيزاضافه کرده، سالاد را به شکل سرد سرو کنيد.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 50
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image