مواد لازم براي 3 نفر :
گزنه خرد شده: 500 گرم
سير له شده : 4 حبه درشت
روغن سرخ کردني: به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
آب نارنج يا آب غوره: يک چهارم پيمانه
تخم مرغ: 3 عدد
طرز تهيه:
گزنه را به همراه سير در روغن حدود 5 دقيقه تفت دهيد، تا سبزي آن کمي تيره شود. سپس نمک و فلفل را افزوده و با نصف ليوان آب روي شعله ملايم بپزيد، تا آب آن کشيده شود. آن گاه آب نارنج يا آبغوره را به خورش اضافه وتخم مرغ ها را روي آن بشکنيد. در ظرف را بگذاريد تا با شعله ملايم کاملاً پخته و تخم مرغ ها بسته شوند. مي توانيد اين غذا را با نان يا برنج سرو کنيد.
نکته:
1- به جاي روغن سرخ کردني بهتر است از روغن زيتون استفاده کنيد.
2- براي درست کردن بوراني گزنه مي توان 100 گرم گزنه خرد شده را با 500 گرم ماست سيرله شده و نمک و فلفل مخلوط کنيد و براي خوشمزه تر شدن آن مي توانيد از مقداري گشنيز و نعنا و کمي اسفناج پخته به همراه آن مخلوط کنيد.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 50
/س