جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آش غلور
-(2 Body) 
آش غلور
Visitor 491
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر

بلغور گندم: 3 پيمانه
ارد : 2 قاشق سوپخوري
سيردرسته : 2 الي 3 حبه
گوشت با استخوان: 300 گرم
روغن: 3 الي 4 قاشق سوپخوري
حبوبات: 2 پيمانه
سير داغ: 1 قاشق سوپخوري
زعفران، فلفل قرمز، نمک:مقداري

طرز تهيه:

بلغور گندم را به مدت 5 دقيقه در آب سرد خيس کنيد. سپس آب بلغور را خالي کرده و آن را به آب در حال جوش اضافه کنيدو هم بزنيد. آرد سيرهاي درسته، گوشت، روغن و حبوباتي راکه از شب قبل خيس کرده ايد را هم اضافه کنيد. آش را گاه گاهي هم بزنيد تا ته نگيرد و جا بيفتد. سپس سير داغ، زعفران و فلفل قرمز رااضافه کنيد.

نکته:

1- فلفل را از ابتدا نيز مي توانيد اضافه کنيد.
2- استفاده از روغن حيواني بهتر است.
3- در صورتي که بلغور گندم همراه با آرد باشد، مي توانيد آرد را حذف کنيد.
4- اين غذا در شهر بيرجند مرکز استان خراسان جنوبي در مراسم اربعين و نيز 48 امام حسين (ع) که در استان خراسان برگزار مي شود، طبخ مي گردد. در مقادير زياد و در ديگ هاي بزرگ، توسط مردان ازشب تا صبح طبخ و به عنوان نذر، صبح ها توزيع مي گردد.
5- حبوبات شامل نخود، لوبيا چشم بلبلي، عدس مي باشد.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 50
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image