جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان شيرمال ترکي
-(1 Body) 
نان شيرمال ترکي
Visitor 440
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

آرد/ 5-6 فنجان
روغن دو سوم فنجان
زرده تخم مرغ/ 2عدد
شير/ يک فنجان
شکر/ دو سوم فنجان
مايع خمير/ 1 قاشق سوپخوري
نمک/ يک قاشق چايخوري
آب ولرم/ به مقدار کافي
زنجبيل در صورت تمايل يک قاشق چايخوري براي تزئين روي نان
کنجد/ يک سوم فنجان
کره و شير کمي

طرز تهيه:

مايع خمير و يک قاشق مربا خوري از شکر را در شير گرم حل کرده و مي گذاريم تا کاملاً پف کند. آرد را در ظرف بزرگي ريخته، روغن، شکر، زرده تخم مرغ و در صورت تمايل زنجبيل را هم به افزوده و آب را به تدريج به آن اضافه کرده و
مخلوط را خوب به هم مي زنيم، که خمير به دست آمده نرم باشد.5 يا 6 دقيقه خمير را خوب ورز داده و آنرا به 4 يا 6 قسمت مساوي تقسيم و گلوله مي کنيم. روي خمير را مي پوشانيم، تا جا بيفتد. سپس سيني فر را کمي چرب کرده و با وردنه هر يک از گلوله ها را به قطر يک و نيم سانتي متر پهن و به شکل بيضي در مي آوريم. آنرا در سيني فر قرار داده و با قالب گرد روي خمير را نقش مي دهيم. کنجد و زرده تخم مرغ را با يک قاشق مربا خوري مخلوط کرده و روي خمير مي ماليم. سيني را در وسط فر با حرارت 350 درجه گذاشته، تا نان پخته و طلايي شود. سپس سيني را از فر خارج کرده، نان را بگذاريدکمي سرد شود، بعد روي آن کمي شير مي پاشيم و کره مي ماليم، که نان براق و نرم شود. نانها را دو به دو به هم مي چسبانيم و در داخل نايلون مي گذاريم، تا خشک نشود. اين نوع نان بيشتر در استان خراسان متداول است.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image