جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چَدو
-(13 Body) 
چَدو
Visitor 367
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

تخم مرغ: 2 عدد
آرد: به ميزان لازم
نمک: 1 قاشق چايخوري
آب : 1 پيمانه

مواد لازم براي داخل خمير (1)

کدو حلوايي پوره شده: 250 گرم
شکر: به مقدار لازم
مغز گردو نگيني خرد شده: 200 گرم
پياز داغ نگيني: 2 قاشق سوپخوري

مواد لازم براي داخل خمير (2):

گوشت چرخ کرده: 250 گرم
پياز داغ نگيني: 2 قاشق سوپخوري
نمک، فلفل، زردچوبه: به ميزان لازم
دانه انار: 200 گرم
روغن: 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

ابتدا تخم مرغ ها را درظرفي بشکنيد و مخلوط کنيد. سپس آب را اضافه کنيد. آرد و نمک را الک نموده و کم کم به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنيد تاجايي که خمير به دست نچسبد.
1) پوست کدو حلوايي را گرفته، تخم هاي آن را جدا کرده و بگذاريد با آب بپزد وآب آن کامل کشيده شود. سپس آن را به صورت پوره درآوريد. در صورت تمايل مقداري شکر به کدو حلوايي اضافه کنيد مغز گردو نگيني شده و پياز داغ رانيز با کدو مخلوط کنيد.
2) گوشت چرخ کرده را همراه با پياز داغ و روغن سرخ کنيد. به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنيد. در آخر دانه هاي انار راهم اضافه کنيد.
حال خمير را با وردنه نازک باز کنيد و با قالب، دايره هايي به قطر 10 سانتي متر بزنيد. از مواد (1) يا (2) به دلخواه وسط خمير قرار داده و چدوها را بپيچيد. چدو نبايد ضخيم پيچيده شود؛ به همين دليل مواد را در چدو صاف کنيد، سپس بپيچيد. وقتي همه چدوها پيچيده شدند آن ها را در روغن فراوان و داغ سرخ کنيد.
نکته:
1- چدو دراصل نوعي پيراشکي است، و چون درآن از کدو هم استفاده مي شود، به گذر زمان درگويش عاميانه آذري به چدو تغيير نام داده است.
2- اين غذا مخصوص مردم جمهوري آذربايجان است و به عنوان عصرانه و يا ميان وعده مصرف مي شود.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image