جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
املت با خاويار روسي
-(10 Body) 
املت با خاويار روسي
Visitor 388
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

تخم مرغ : 4 عدد
خامه رقيق: يک سوم پيمانه
پيازچه تازه (قسمت سبز آن): 4 عدد
روغن زيتون: 1 قاشق سوپخوري
نمک: يک دوم قاشق چايخوري
نان تست سفيد: 3 عدد
کره نرم: 40 گرم
مخلوطي از سس مايونز و ماست خامه اي: يک چهارم پيمانه
خاويار طلايي يا سالمون: 100 گرم
پيازچه خرد شده براي روي خاويار: 1 قاشق سوپخوري

طرزتهيه:

يک عدد تخم مرغ را با يک قاشق سوپخوري خامه و يک قاشق سوپخوري پيازچه خرد شده مخلوط کنيد تابه اي به قطر 25 سانتي متر را روي حرارت قرار دهيد و با روغن زيتون کف تابه را چرب کنيد. مايه تخم مرغ را داخل تابه بريزيد و نازک و گردآن را در تابه پهن کنيد. وقتي خودش را گرفت آن را بپيچيد. (اگر اين عمل را دير انجام دهيد املت خشک شود پيچيدن سخت شده و املت پاره مي شود). با تخم مرغ دوم نيز همين کار را انجام دهيد و اين بار املت پيچيده شده اول را داخل املت دوم قرار دهيد و املت دوم را دور املت اول پيچيده و کمي آن را سرخ کنيد. اين عمل را براي 2 تخم مرغ بعدي نيز تکرار کنيد. کمي نمک روي املت ها بپاشيدوآن ها را به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد تا خودشان راخوب بگيرند. سپس به طول 2 تا 3 سانتي متر برش بزنيد. نان هاي تست را با کاتر گردي به قطر 3 سانتي متر برش زده روي آن ها باقلم مو کره نرم بماليد و درسيني فر بچينيد. سپس در فر گرم به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار دهيد تا تست و طلايي رنگ شوند. کمي از مخلوط سس مايونز و ماست خامه اي روي املت ها بماليد، روي آن خاويار ريخته و با مقداري دم پيازچه روي آن را تزيين کنيد. سپس املت خود را درون ظرف مناسب بچينيد.
نکته:
- شما مي توانيد املت ها را در تابه بپزيد و روي کاغذ روغني قرار دهيد. بعد از سرد شدن املت هاخمير ترش روي آن ها بماليد و هر دو املت را بپيچيد و بعد برش بزنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image