مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
تخم مرغ : 4 عدد
خامه رقيق: يک سوم پيمانه
پيازچه تازه (قسمت سبز آن): 4 عدد
روغن زيتون: 1 قاشق سوپخوري
نمک: يک دوم قاشق چايخوري
نان تست سفيد: 3 عدد
کره نرم: 40 گرم
مخلوطي از سس مايونز و ماست خامه اي: يک چهارم پيمانه
خاويار طلايي يا سالمون: 100 گرم
پيازچه خرد شده براي روي خاويار: 1 قاشق سوپخوري
طرزتهيه:
يک عدد تخم مرغ را با يک قاشق سوپخوري خامه و يک قاشق سوپخوري پيازچه خرد شده مخلوط کنيد تابه اي به قطر 25 سانتي متر را روي حرارت قرار دهيد و با روغن زيتون کف تابه را چرب کنيد. مايه تخم مرغ را داخل تابه بريزيد و نازک و گردآن را در تابه پهن کنيد. وقتي خودش را گرفت آن را بپيچيد. (اگر اين عمل را دير انجام دهيد املت خشک شود پيچيدن سخت شده و املت پاره مي شود). با تخم مرغ دوم نيز همين کار را انجام دهيد و اين بار املت پيچيده شده اول را داخل املت دوم قرار دهيد و املت دوم را دور املت اول پيچيده و کمي آن را سرخ کنيد. اين عمل را براي 2 تخم مرغ بعدي نيز تکرار کنيد. کمي نمک روي املت ها بپاشيدوآن ها را به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد تا خودشان راخوب بگيرند. سپس به طول 2 تا 3 سانتي متر برش بزنيد. نان هاي تست را با کاتر گردي به قطر 3 سانتي متر برش زده روي آن ها باقلم مو کره نرم بماليد و درسيني فر بچينيد. سپس در فر گرم به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار دهيد تا تست و طلايي رنگ شوند. کمي از مخلوط سس مايونز و ماست خامه اي روي املت ها بماليد، روي آن خاويار ريخته و با مقداري دم پيازچه روي آن را تزيين کنيد. سپس املت خود را درون ظرف مناسب بچينيد.
نکته:
- شما مي توانيد املت ها را در تابه بپزيد و روي کاغذ روغني قرار دهيد. بعد از سرد شدن املت هاخمير ترش روي آن ها بماليد و هر دو املت را بپيچيد و بعد برش بزنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50/خ