مواد لازم:
پياز: 1 عدد بزرگ
سير: 2 حبه
فلفل دلمه: 1 عدد
قارچ: 5 الي 6 عدد
گوشت چرخ کرده: 800 گرم
جعفري خرد شده: 2 قاشق غذاخوري
کنسرو ذرت: 2 قاشق غذاخوري
آرد سيب زميني: 4 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
آويشن و زعفران: مقداري
روغن: 4 الي 5 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي ميان غذا:
هويج آبپز شده: 1 عدد
فلفل دلمه (رنگي): نصف 1 عدد
خلال پسته وبادام: 50 گرم
مواد لازم براي سس پرتقال:
آب پرتقال: يک پنجم پيمانه
آرد سيب زميني: 1 قاشق غذاخوري
شکر: 1 قاشق غذاخوري
زعفران آب کرده: 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
تمام مواد را باهم خوب مخلوط کنيد. يک قالب پاند کيک را چرب کنيد. (اگرقالب تفلون نبود داخل آنرا کاغذ روغني انداخته، سپس آن را چرب کنيد). نيمي از مواد را داخل قالب بريزيد و سطح آن را صاف کنيد. هويج آب پز شده، فلفل دلمه اي، خلال هاي پسته، بادام را بريزيد سپس بقيه مواد گوشتي راروي آن ريخته و سطح آن را صاف کنيد. روي آن روغن بريزيد. و روي ظرف را فويل بکشيد و آن را به روش بن ماري در فر 180 درجه سانتي گراد، به مدت 90 دقيقه قرار دهيد تا بپزد. بعد از پخت صبر کنيد تا کمي خنک شود، سپس از قالب خارج کرده و با سس پرتقال سرو کنيد.
طرز تهيه سس پرتقال:
آب پرتقال را با آرد سيب زميني کم کم مخلوط کنيد تا آرد سيب زميني کاملاً درآب پرتقال حل شود، سپس شکر و زعفران را اضافه کرده و ظرف را روي حرارت قرار دهيد، مرتب مايه را هم بزنيد تا سس غلظت پيدا کند سپس آن را با غذا سرو کنيد.
نکته:
1- شما مي توانيد در ميان اين غذا از اسفناج، کلم بروکلي، کدو و ژامبون نيز استفاده کنيد.
2- قالب پاند کيک همان قالب کيک صبحانه است (مستطيل) قالب ترين هم تقريباً به همان شکل (مستطيل و گود) است. به غذاهايي که در اين قالب، پخته مي شود ترين مي گويند.
3- پخت بن ماري همان پخت غيرمستقيم است به اين ترتيب که قالب را داخل يک ظرف آب قرار داده و سپس داخل فر بگذاريد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50/خ