مواد لازم:
شير پرچرب: 300 ميلي ليتر
شير نارگيل: 300 ميلي ليتر
پودر کاکائو: 3 قاشق چايخوري
شکر: 3 قاشق چايخوري
نمک: کمي
دارچين: کمي
خامه زده شده: 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
شير و شير نارگيل را درون قابلمه روي حرارت بگذاريد تا بجوشد. سپس پودر کاکائو، شکر، نمک و دارچين را اضافه کنيد. شير کاکائو داغ را درون ليوان هاي بزرگ بريزيد و روي آن را خامه بريزيد و با کاکائو يا ترايفل تزيين کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50/خ